שלום לכולם

אסףף נ

New member
שלום לכולם

יש לי מכשיר נוקיה n95 של חברת אורנג ובשבועיים האחרונים שאני גולש באינטרנט ובעיקר בקומונות נפתח לי חלון מצד שמאל למעלה אחרי כ5 דקות גלישה שרושם שהזכרון מלא אנא סגור מספר ישומים ונסה שוב ואז מתנתק לי המכשיר מהנט... שבדקתי את הזיכרון הוא לא מלא וכל הישומים סגורים .. מחכה לעזרתכם. תודה רבה

בעיה מוכרת

אצל כל הסימביאנים. פיתרון- אין משהו מיוחד אולי פירמוט מידי פעם

כך מפרמטים:

קודם כל תגבו את כל הנתונים שבזיכרון הטלפון (אפשר לעשות דרך מחשב עם תוכנת נוקיה או כנסו בטלפון לכלים> זיכרון> אפשרויות> גיבוי מתוך כרטיס. אחרי שגיבתם את הנתונים תלחצו במקשים של הפון כ‎ך: *# 7370 # הקישו את קוד נעילת הטלפון (12345 אם לא שיניתם) ואז הטלפון יתפרמט ויופעל מחדש. (תזהרו לוודא שגיבתם טוב למה כל האנשי קשר והסימניות וכו` הכל נמחק!) בהצלחה שיהיה

להזכירך

אני לא היחיד שזה לא פירמט לו. היו עוד כמה בעייתיים כמוני, ולא מן הנמנע שגם אצלו זה יהיה כך. (אולי זה קשור לגירסאות מכשירים).

Simply jewish

New member
אין צורך לפרמט!!

צריך לרוקן את המכשיר מקבצי זבל, תוריד וואי ברוזר ותמחקו את כל התיקיות הראשיות מכונן סי (יש תיקיות שהמכשיר לא יתן לכם למחוק, אל תכנסו פנימה למחוק!!) וכמובן תעביר קודם את כל מה שיש לכם במכשיר לכרטיס, /tapuzforum/images/emo50.gif

Simply jewish

New member
ו/tapuzforum/images/emo91.gif

אל תצפו בוידאו ותמונות דרך הגלריה, זה משאיר סימנים ותמונות ממוזערות שממלאות את המכשיר, תצפו דרך מנהל הקבצים

אסףף נ

New member
איזה באסה גם פירמטי וגם השתמשתי

בסייר קבצים ושום דבר לא עוזר התקלה ממשיכה.

למעלה