שלום לכולם

שלום לכולם

אני ערפד אנרגייה מאנשים לאלה שלא מבינים אני מקבל את האנרגייה שלי מאמפטייה ואהבה מהסובבים אותי וזה מפריע לי בחיים אני רוצה להגיע למצב שאני יקבל את האנרגיות שלי מתוך עצמי ולא יצטרך כל הזמן משוב מהסובבים אותי אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אני ישמח לדעת מה אפשר לעשות למי אני צריכה לפנות תודה על שיתוף הפעולה וחג שמח

shir300

New member
הי

נתקלתי בתופעה. לדעתי חשוב להבין מה השורש שלה. האם זה חסך שסבלת ממנו? האם יש עוד דרכים בהן את יכולה להתמלא מבפנים? האם את יודעת לקבל ולתת אהבה באופן נורמטיבי? האם את יודעת לתת לאחרים את מה שהם צריכים ממך? אני חושבת שנתינה כמו שדובר עליה בשרשור למטה היא דרך טובה להיות פתוחה גם לצרכים של אנשים אחרים ולצאת מהריכוז העצמי, שאגב מאפיין את רובנו. כשתדעי מה מקור הבעיה אולי יהיו לך גם יותר כיוונים איך לפתור אותה. אבל כל הכבוד שאת מזהה ומודעת ורוצה לשנות. זה כבר צעד חשוב בפני עצמו.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אנרגיית אהבה

דניאלה היקרה, במהלך הגדילה וההתפחות שלנו אנו צוברים צרכים וחוסרים, כמו גם יכולות וחוזקות. נשמע שאצלך יש צורך גדול באהבה וחיזוק חיצוניים, שאינו יכול כרגע להתמלא מבפנים. השלב הראשון שעשית היה לשים לב ולהכיר בכך. השלב השני הוא לקבל את עצמך כפי שאת, ולתת חמלה לעצמך. מתוך החמלה והקבלה יבוא לאט לאט הריפוי. זה לא פשוט וקל כמו לכתוב את זה. יתכן ותוכלי להעזר בפסיכולוג או במאמן כדי לעשות את התהליך. חג שמח

יודה ב

New member
בוקר טוב דניאלה

קודם כל ולפני הכל גבשי תפיסה אלטרנטיבית להיותך "ערפד אנרגיה". איך היית מגדירה את עצמך מבלי לתת לזה כותרת נוראית כלכך. אולי את צרכנית אנרגיה, שנזקקת לאנשים אחרים כדי להתמלא, או כל משהו אחר שיהיה פחות שיפוטי נגדך. הדבר הטוב שאני מוצא במכתבך הוא הרצון לשינוי. זה נהדר מכיוון שיש מאיפה להתחיל. יש אנשים שאינם מרוצים ממצבם אבל נמצאים באזור הנוחות וקצת קשה להזיזם. את כבר מביעה רצון להשתנות וזה טוב. אני רואה בתהליך אימון כמשהו שיכול להביא את השינוי המיוחל. חפשי לך מאמן/ת שתגיעי איתו להבנה.

למעלה