שלום לכולם

שלום לכולם

אני אבא טרי לעומר שהיום בן חודשיים. למי שיש חשק וסבלנות להכיר אותו יכול להציץ בסרט שהכנתי לו באורך 3 דקות בערך. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3057785 מדי פעם יש לנו תהיות ושאלות ואנו מחפשים תשובות בפורום כאן. השאלות מהיום הם : 1. היום פתאום עומר ישן הרבה יותר מהרגיל במשך היום וזה קצת הדאיג... למרות שהוא קם תמיד לאוכל. 2. בעיה שמדאיגה אותנו היא שאין לנו מטפלת או משפחתון ואני עוד חודש מסיים חופשת לידה שלקחתי ( קצת היה קשה בעבודה להבין שגם גבר יכול לקחת חופשת לידה - לא רגילים לזה ) השאלה איך מחפשים או מוצאים מטפלת ראויה הכי טובה בעולם לילד הכי מקסים בעולם :) בשבילנו תודה חיים

ברוך הבא חיים../images/Emo24.gif

עומר שלכם מקסים. לגבי השינה,לא חושבת שיש מקום לדאגה,כל עוד הוא קם לאכול,נינוח,ועולה יפה במשקל. לגבי מטפלת,תוכל למצוא המלצות כאן בפורום אם תציין מהיכן אתם,כמו כן תוכל לפנות לפורום הורים לתינוקות. תוכל לבדוק בגינה הציבורית,דרך חברים,משפחה והמלצות שונות. בהצלחה

a g 2 7

New member
../images/Emo65.gifיו,ממש פשוש....מזל טוב

אז אחרי 2 בנים ואחת בבטן אני יכולה להגיד לך,שיש קפיצת גדילה שפתאום הוא ישן הרבה או פתאום אוכל יותר מהרגיל ,,זה נורמלי ובכך הם גדלים... לגבי מטפלת-תלך לגינה,תשאל אנשים באיזור שלך עם ילדים ותתענין.... לכל מטפלת יש דברים חיובים ושלילם אתה צריך לעשות רשימה מה חשוב לך במטפלת למשל לחברה שלי היה חשוב שהיא תגור קרוב לבית שלה,ולאחרת ממש לא הזיז איפה היא גרה.... או אצלך בבית או אצלה בבית? מבוגרת או צעירה? והלאה....... שיהיה לך בהצלחה.

a g 2 7

New member
לא ,התבלבלתי תרגעי../images/Emo66.gif

יו,אי-אפשר לטעות בין ת ל- ד ....וכבר קופצים..... נראה מה יהיה לך בע"ה....

רגועה../images/Emo13.gif ולי בע"ה תיהיה בת../images/Emo3.gif

בעוד מיליון שנה בערך,חחחחחחחחחחחחחח

a g 2 7

New member
כן גם אני חשבתי שעכשיו יהיה לי בת../images/Emo68.gif

הייתי בטוחה שהפעם זאת בת .... בשקיפות עורפית לא ראו כלום אז חשבתי הנה זה בטח בת כי ל2 הראשונים ישר ראו בן..... ובסקירה לא היה צורך להתבלבל...ראו בברור..

רק בשקיפות?

לי אמרו בת בסקירה ראשונה,תארי לך איך התבאסתי במורחבת...

../images/Emo124.gifתעברו למסרים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"התעלקתם" על שירשור של מישהו אחר...

וואי איזה מעצבן זה. איך אפשר לטעות בסקירה

עשית אותה בשבוע יחסית מוקדם או משהו. אני עושה את הסקירה אצל צלאל והוא תמיד מתעקש לעשות את זה בשבוע 15 מלא.

למעלה