שלום לכולם:)

הדסי22

New member
שלום לכולם:)

חחחחחחחח באתי להגיד לכם תודה חחחחחח עזרתם לי מאוד ובזכותם למדתי להגיד את האמת :):) תודה תודה תודה תודה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח אתם שואלים על מה אני מדברת?? אז ככה, אתם יודעם שניפרדתי מחבר שלי ביגלל המחלה שיש לי (ולכם חחחח) ואם אתם חושבים שחזרנו אז ממש לא!! הכרתי מישהו אחר חחחחחחחחחחחחח בנאדם מקסים מקסים :) סיפרתי לו אחרי כמה שיחות איתו על המחלה, בהתחלה ניראה לי הוא היה קצת בשוק כי הוא הכיר את המחלה אבל הקשר המשיך (בתור ידידים) כרגע אנחנו ממש ידידים טובים ופתחתי בפניו את הלב ואמרתי לו מה אני מרגישה כלפיו, ושאלתי אותו אם היה לו מפריע לצאת עם מישהי חולת CF אז הוא אמר לי שהוא הכיר אותי ואת האופי שלי ולא אכפת לו ממה שיש (מה-CF)... בקיצור אין בחורים כאלה ואני יודעת שלא מגיע לו מישהי כמוני... אבל הלב שלי לא מוותר עליו!!! והכל הכל הכל הכל ה-כ-ל ביזכותכם :) שיניתם לי את הגישה ואני כל כך מודה לכל אחד ואחד שנימצא בפורום הזה :) באמת תודה רבה

sporTV

New member
לזה אני קורא

נושאים מעניינים !!!
את רואה, את יכולה כשאתה רוצה
ממש ממש כייף ומרגש לקרוא. השינוי קרה בזכותך, לא בזכותנו! אנחנו רק הזכרנו לך מה יעשה לך טוב. למה רשמת בסוף שלא מגיע לו מישהי כמוך????

הדסי22

New member
חחחחחח

כי מגיע לו מישהי הרבה יותר מימני... הוא בנאדם מקסים פעם ראשונה שאני מרגישה ככה!

סליחה??? מה זה הביטול העצמי הזה?

אני לא מוכנה לזה מגיע לו משיהי כמוך בדיוק כי את מקסימה וחכמה ומפונקת ונסיכה וחתיכה וגם סיאפניקית... שיהיה המון בהצלחה וכיף ואהבה ואמת

הדסי22

New member
חחחחחחחחח

תודה :) כיף לשמוע כאלה דברים אבל הפעם אני מדברת ברצינות!!! כל כך לא מגיע לו מישהי כמוני... מגיע לו מישהי הרבה הרבה יותר מימני! וכן גם ביגלל הסיאף... למרות שהוא אמר שזה לא הדבר שיכול לעצור את הקשר!!! אבל תביני בנאדם כזה בחיים בחיים לא הכרתי!!! וזה אפילו טיפה מבאס כי גם לא יצא לי להכיר מישהו כמוהו... הוא בנאדם באמת מיוחד!!! והוא לא מגיע לקרסולים של החבר הקודם שלי... ואני באמת לא צוחקת מגיעע לו מישהי הרבה יותר מימני כי אין כבר בחורים כאלה!

מנהל נא למחוק את ההודעה ../images/Emo3.gif

נו, אולי די עם זה??? טוב הוא מקסים.... אז מה? מה מגיע לו? ציפי לבני? בר רפאלי? מה??? תרדי כבר מהקטע הפולני הזה ותתני לו מה שיש לך- ואני בטוחה זזה הרבה מאוד אבל רק בתנאי שהוא נותן בחזרה

לא צריכה להיות צודקת

אבל אני מקווה שבאמת תרגישי ככה יחסים בריאים לא יכולים להתקיים מתוך תחושת נחיתות כזאת של אחד מבני הזוג

הדסי22

New member
נכון

למרות שעדין אני לא יודעת לאן זה מיתקדם... אני רק יודעת שמצאתי מישהו בול הטעם שלי... מקווה שיצא רק דבר חיובי מכל זה:)

b e c k y

New member
אם הוא כזה מקסים וחכם.....

אז תני לו לבחור לבד את בת הזוג שלו. ואם הוא בחר בך....... כנראה יש לו סיבה טובה לעשות את זה. יאללה, תהני. (גם אני אחרי 17 שנים משותפות עדיין לא מבינה מה בעלי עושה איתי ולמה הוא לא הולך לחפש מישהי יותר מוצלחת)

הדסי22

New member
חחחחחח

חחחחחחחחחחחח כניראה שאין מה לחפש ובישבילו את מוצלחת:) וצודרת הוא בנאדם חכם והוא כבר לא ילד ב גיל 12 הוא יודע מה הוא עושה :)

למעלה