שלום לכולם

שלום לכולם

ביום שישי עשו לי מעין תקשור וקריאה בקלפים... המליצו לי בחום לעשות טרפיה ע"י גלגול נשמות מכיוון שיש לי המון פחדים לא מוסברים שעל פי דבריה עברו איתי לגלגול הזה. אני מעוניינת לבצע את הטיפול אבל האם ישנם סיכונים בלדעת את הגלגולים הקודמים? מה בדיוק התהליך? תודה מראש

עדיין לא עברתי תהליך מעין זה

להרגשתי אין בכך סכנה- כל עוד הולכים למטפל מיומן. אני ממליצה לך לקרוא מידע בנושא בחיפוש בגוגל ולהתרשם. הקשיבי לליבך בכל הקשור באם כן או לא ללכת לטיפול.

kikona126

New member
לדעתי,

זה לא נכון לעשות את זה... כי זה שייך לעבר שלך, וישנה סיבה שאנו לא זוכרים את זה כשאנו מגיעים לעולם הזה... ברגע שהחזרה בגלגולים מגיעה בצורה נכונה (כלומר אינטואטיבית בחלום לדוגמא) אז סימן שאתה מוכן להכיל את זה. אני לא חושבת שצריך להתחיל לחפש דברים בעבר, אלא במה שיש כרגע... חכה אני אחפש לך איזה שרשור שהיה פעם באחד הפורומים

הטוב והרע...

שיחזור גלגלולים אכן יכול לפתור הרבה בעיות ובעיקר בעיות כרוניות שאין להן הסבר ושום טיפול (קונבנציונאלי/משלים) לא עזרו להם. כדי לבצע שיחזור גלגולים צריך ללכת למטפל שהוא מאוד מאוד מאוד מנוסה. אישית, מנסיון, לפעמים זה עובד, לפעמים לא ולפעמים אתה מבין איך זה עזר רק הרבה זמן אחרי. אני מאוד מסכימה עם האמירה שנאמרה כאן, שלפני שאתה(?) הולך לעשות שחזור גלגולים, אולי תנסה לטפל בפחדים מהמקום של היום? גם אם באת מהעבר עם פחדים, עדיין אפשר לטפל בהם מהמקום של היום ולא מהמקום של שחזור גלגולים. אני נוטה ללכת לשחזור גלגולים רק בסוף... כשקלו כל הקיצים...

d s d s

New member
ממליצה על הספר "מתנות לנשמה"

של דואן קלארק יש הרבה עוצמה בקריאת הספר בלבד ואם מתרגלים את הספר זה אפילו אפקטיבי <בדוק>

למעלה