שלום לכולם

shlomo10

New member
שלום לכולם

אני לא מאמין שיש כזה פורום, אני בן של עולים מאירן, מכור לתרבות הפרסית דובר/ מבין / קורא ושומע פרסית שיהיה בהצלחה ושיהיה שקט... שלמה

niya

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אנחנו שמחים שגילית אותנו עכשיו תגלה לכמה אנשים שאתה רוצה
אנחנו לא סוד...

פרויז1

New member
שלמה, בוקר טוב וברוך הבא.

תבדוק אחורה, יש לנו שרשור בו כל אחד סיפר על עצמו, שם משפחתו, מאיפה בפרס, מתי עלו שמות המשפחה ועד. תרצה לספר לנו משו?

shlomo10

New member
שלום שוב

מתנצל על העיכוב בתשובות שלי, המחשב די איטי ועכשיו אני עם המחשב של אחי.... אני צבר בן לשני עולים מאירן ( משהד ושירז) שעלו לפני ואחרי המהפכה. שם המשפחה לא פרסי במיוחד כהן. חולה על אוכל פרסי ומכין בעצמי, חולה על מוזיקה בפרסית ומנסה לחנך מחדש את חבריי האשכנזים וזה לא פעם מצליח ושמחתי לגלות שי עוד המון כמוני שמסתובבים בארץ ועכשיו שעברנו לבירת הפרסים של ישראל ( נחשו איפה) אז בכלל אני בעננים :). שתהיה שבת שלום, וסופ"ש רגוע. שלמה

פרויז1

New member

shlomo10

New member
ואוו המון תודה

זה מצטרף ל4 ג'יגה פרסית שיש לי ו500 הקטעים מיוטיוב! לחנך את החברים זה בדרך, אם אתקל בבעיה אז יש לי למי לפנות:)! שיהיה שבוע טוב ושקט שלמה

פרויז1

New member
שלמה ! אני זקוק לתקליטור/בדו"אל

נגינה על קאנון. פורטים עם האצבעות של הידים כשהן טחובות בתוף פיסות נחושת. לא מקושים עם מקלות. אלא, כאמור פורטים באצבעות. תוכל מהג'יגות שיש לך? איפה אתה לומד רפואה? בהצלחה!!!!!

פרויז1

New member
ה- לינק : שלמה ! אני זקוק לתקליטור/בדו"אל

נגינה על קאנון. פורטים עם האצבעות של הידים כשהן טחובות בתוף פיסות נחושת. לא מקושים עם מקלות. אלא, כאמור פורטים באצבעות. תוכל מהג'יגות שיש לך? איפה אתה לומד רפואה? בהצלחה!!!!!

shlomo10

New member
לצערי אין לי בשלוף

אני אחפש, אבל תקן אותי אם אני טועה, הקאנון הינו כלי ערבי יותר ולא פרסי שם הסנטור (זה עם המקלות) משחק תפקיד משמעותי יותר וזה כן יש לי... אני לומד בב"ש המופגזת... שיהיה שבוע טוב ושקט

פרויז1

New member
בסדר. כשיהיה לך זמן בשבוע הקרוב

תבדוק. אם יש - טוב. ואם אין - גם כן טוב. אמשיך לחפש.
לא בדיוק! לא מקישים עם המקלות. אלא : אלא פריטה עם האצבעות. תראה בלינק שנתתי. תגלגל הרבה למטה - פריטה באצבעות. מקווה שתעברו את זה שם בדרום - בשלום!!!

shlomo10

New member
לא הסברתי את עצמי נכון

התכוונתי שקאנון הוא יותר כלי ערבי - שם פורטים עם האצבעות בעוד רוב המוזיקה הפרסית מבוססת על הסנטור שם משתמשים במקלות ואת המנגינה הזו אני ליכול לשמוע בלופים עד אינסוף.... ואותה כן יש לי שיהיה שבוע טוב ותודה על האיחולים שלמה

למעלה