מתנצל על העיכוב בתשובות שלי, המחשב די איטי ועכשיו אני עם המחשב של אחי.... אני צבר בן לשני עולים מאירן ( משהד ושירז) שעלו לפני ואחרי המהפכה. שם המשפחה לא פרסי במיוחד כהן. חולה על אוכל פרסי ומכין בעצמי, חולה על מוזיקה בפרסית ומנסה לחנך מחדש את חבריי האשכנזים וזה לא פעם מצליח ושמחתי לגלות שי עוד המון כמוני שמסתובבים בארץ ועכשיו שעברנו לבירת הפרסים של ישראל ( נחשו איפה) אז בכלל אני בעננים . שתהיה שבת שלום, וסופ"ש רגוע. שלמה
יש פה יותר מ- 50,000 שירים וקליפים.וכאן תקבל במתנה מקלדת בפרסית. באמצעותה תוכל לאתר זמרים, אלבומים ואף שירים מסוימים. מה עוד אתה רוצה? שאעזור לך לחנך את חבריך האשכנזים? זה הכי קל. צ'אל אותי ואת תחתית הסיר. שנינו נשואים לפולניות שמבשלות גורמה סבזי...
נגינה על קאנון. פורטים עם האצבעות של הידים כשהן טחובות בתוף פיסות נחושת. לא מקושים עם מקלות. אלא, כאמור פורטים באצבעות. תוכל מהג'יגות שיש לך? איפה אתה לומד רפואה? בהצלחה!!!!!
נגינה על קאנון. פורטים עם האצבעות של הידים כשהן טחובות בתוף פיסות נחושת. לא מקושים עם מקלות. אלא, כאמור פורטים באצבעות. תוכל מהג'יגות שיש לך? איפה אתה לומד רפואה? בהצלחה!!!!!
אני אחפש, אבל תקן אותי אם אני טועה, הקאנון הינו כלי ערבי יותר ולא פרסי שם הסנטור (זה עם המקלות) משחק תפקיד משמעותי יותר וזה כן יש לי... אני לומד בב"ש המופגזת... שיהיה שבוע טוב ושקט
התכוונתי שקאנון הוא יותר כלי ערבי - שם פורטים עם האצבעות בעוד רוב המוזיקה הפרסית מבוססת על הסנטור שם משתמשים במקלות ואת המנגינה הזו אני ליכול לשמוע בלופים עד אינסוף.... ואותה כן יש לי שיהיה שבוע טוב ותודה על האיחולים שלמה