שלום לכולם ..

liorushbibi

New member
שלום לכולם ..

אני מחפשת רעיונות למשחקי "חברה " ביכול לילדים בכיתה יא לטיול שנתי .. אוטובוס וכאלה... או סתם למפגש..

או-אה... יש הרבה כאלה!

אני לא חושבת שנוכל לציין פה אפילו עשירית מהמשחקים השונים שקיימים. במקומך הייתי עושה חיפוש באינטרנט, יש הרבה אתרים שיכולים לתת רעיונות למשחקים כאלה, גם אתרים של תנועות נוער שונות. כמה הצעות, בתקווה שמשהו מהם יהיה בכיוון של מה שאת מחפשת.
משחק השימושים- מראים לכולם/מתנדב/מספר מתנדבים חפץ מסוים (זה עוד יותר מצחיק אם החפץ המסוים הוא קצת מוזר ולא שגרתי). הם צריכים להציע ולהדגים כמה שיותר שימושים אפשריים לאותו חפץ.
משחקי שירים שונים- תחרויות בין קבוצות: איזו קבוצה מצליחה למצוא הכי הרבה שירים עם אות או מילה מסוימת? איזו קבוצה מצליחה לשיר הכי חזק את השיר שלה? (כל קבוצה מקבלת שיר אחר)
"תביאו לי..."- מתחלקים ל-2 קבוצות. מדריך המשחק מכריז על חפץ מסוים, והקבוצות מתחרות ביניהן מי תצליח להעביר ראשונה את החפץ הנ"ל למדריך המשחק. החפץ יכול להיות משהו פשוט בטיולים (כמו כובע, בקבוק...), משהו נדיר יותר (נעל עם ציור של מיקי-מאוס), או משהו קצת הומוריסטי ("גרב מסריחה ברמות"...).
משחקי פנטומימה למיניהם- אפשר בסגנון של טלפון שבור- כל זוג מראה לזוג הבא קטע קצר בפנטומימה. הזוג האחרון צריך לגלות מה הייתה הפעולה המקורית. משחקים בהם צריך לנחש את מי מציג השחקן המתנדב וכו'.
משחק רקע חביב לטיולים: כל אחד מקבל שם של מישהו אחר ורשימה של 5 מילים שהוא אמור לגרום למישהו האחר להגיד. לא מגלים אחד לשני מי צריך לגרום למי להגיד מה. מי שמצליח לגרום לאחר להגיד את המילים הנכונות, מקבל נקודות ופתק עם שם נוסף. מנצח מי שצבר הכי הרבה נקודות. יש עוד מ-ל-א משחקים אפשריים... והערה: תמיד לקחת בחשבון את נושא הבטיחות, גם בנסיעות באוטובוס!

למעלה