שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולם, שמי ירון. אני רוצה לשתף אתכם בחלום שחלמתי בשנת הצהריים שלי היום, ולשמוע תגובותיכם. אני זוכר רק את סופו. הייתי בחדר שלי, עומד, ליד המיטה שלי, מסתכל עליה, ובהחלה ראיתי שני דברים לא כל כך ברורים בתוך מים שהגיעו עד ללמעלה מהמיטה שלי, על הקיר. אחר כך, קרה משהו, לא כל כך ברור, ושאר המיטה החלה להתגלות, ועליה יותר ויותר צבי מים. אני חשבתי - איך אני אכנס למיטה עם כל צבי המים הללו. אני בטח אגע בהם. ואז ראיתי צב מים גדול על המיטה שלי (בין כל שאר הקטנים) וצב מים ענק מתחתיה (למרות שבמציאות זה לא אפשרי פיסית.... רגע, מה אני אומר???) כשראיתי את שני הצבים הגדולים, הבנתי שאני חולם, וזה לא יכול להיות. רציתי להתעורר, כי זה היה גם קצת מפחיד. סטרתי לעצמי (בחלום) והרגשתי קצת כאב (בחלום). זה היה קצת מבלבל, כי אז אולי אני לא חולם..? לא לא, אני חולם, אני אפקח את עיניי... ואז לאט לאט פקחתי את עיניי (זה דרש הרבה מאמץ) והתעוררתי. כמה הקדמות (אז מה אם הם בסוף...) - הייתי מאוד עייף, בלילה בין שישי לשבת ישנתי רק שעה וחצי. חוויתי כבר כמה חלומות שזכרתי כשהתעוררתי, וגם חלומות בהם אני מודע למעשיי, מודע שאני בתוך חלום ומנסה להשתעשע עם זה. הרגשתי גם את החזרה לגופי פעם, ואת השלב ביניים הזה. האם יש לכם מושג לגבי משמעות של סמלים בחלום? לדוגמא צבי מים גדולים שתופסים לי את המיטה??? וידוע לכם על השפעות של חלומות צלולים (לא הבנתי בדיוק את ההגדרה אבל לא משנה), חוץ מזה שזה ממש מגניב??? מחכה לתגובותיכם. בתודה מראש, ירון

מוקוש

New member
קודם כל- ברוך הבא ../images/Emo13.gif

חלומות צלולים זה חלומות בהם אתה יודע שאתה חולם, משמע היה לך חלום צלול, ברכותיי. אין לי מושג מה המשמעות של צבי מים ענקיים שתופסים לך את המיטה... אולי אתה עייף ורוצה מיטת מים?!

תודה ../images/Emo13.gif

מיטת מים.... פעם חשבתי שזה מגניב, עכשיו זה נראה לי נורא לא נוח וקצת מפחיד... ואולי אני חושק בתת מודע בצבי מים???

למעלה