שלום לכולם,

e_anat

New member
שלום לכולם,

מיום שנודעתי לעולם המדהים הזה, יצא לי לחלום חלום צלול אחד קטן שנגמר מהר מאוד ומאז לא הצלחתי שוב. קראתי שוב באתר וכל הזמן חוזרים על עניין רישום החלומות. אני חולמת כל לילה לפחות 2 חלומות ארוכים וזוכרת אותם לפרטי פרטים ממש כמו סרט בן שעה וחצי. אני מאוד רוצה לחלום צלולים ומחליטה לעשות שוב שלב אחר שלב. אז בעיקרון השאלה שלי היא האם חשוב לעשות רישום של חלומות למרות שאני זוכרת אותם בטווח של כמה ימים, ואם אתאמץ אזכור גם חלומות ישנים מלפני חודשים ואף שנים...

silverhawk

New member
שלום שלום

ברוכה הבאה לפורום.
ליומן החלומות שתי מטרות עיקריות - לסייע לך לזכור חלומות בצורה יותר טובה (שהרי מה הטעם לחלום את החלום הצלול המדהים ביותר, אם לא תזכרי אותו בבוקר?) ולעזור לך למצוא עוגנים. אם את זוכרת את חלומותייך באופן איכותי, זו בהחלט לא חובה לכתוב אותם. עם זאת, קחי בחשבון שהמצב בהחלט עשוי להשתנות אם לא תקפידי על כך. בכל אופן, גם אם את מחליטה להפסיק ולכתוב אותם, אני ממליץ לך עדיין לעבוד בבוקר על שחזורם. האם את מבצעת בדיקות מציאות קבועות? ואגב, חשבת לנסות את שיטת הMILD? היא מיועדת למי שזוכר חלומות בצורה טובה.

e_anat

New member
תודה ../images/Emo13.gif בדיקות מציאות אני עושה במשך כל היום

בכל הזמדנות שיש לי.בעיקר אני עושה את מבחן ההגיון וגם את מבחן המוצקות (לדחוף אצבע לקיר) עדיין לא ניסיתי את שיטת ה-,MILD סתם מתוך עצלנות, נראה לי שזה ישאר לסוף השבוע כשלא צריך לקום בבוקר לעבודה:) אני פשוט חייבת לחוות זאת שוב, זה מופלא בעיניי והפעם אני רוצה לעשות זאת כמו שצריך. אז אני מצפה שבסוף השבוע הזה אנסה את שיטת ה-mild דרך אגב, ראיתי באתר של חלומות צלולים שיש תוכנות מחשב שעוזרות, אכן?

silverhawk

New member
בעקרון כן, למרות שאישית לא ניסיתי אותן

אגב, אני לא כ"כ אוהב את מבחן המוצקות כבדיקת מציאות - סיכויי ההצלחה שלה לא גבוהים כמו שיטות אחרות. אבל אם היא עובדת עבורך באחוזים טובים, מצוין.

e_anat

New member
אכן עובדת, או לפחות עבדה בהתנסות

הראשונה והיחידה שהייתה לי. ערכתי את הבדיקה הזו בחלום (דחפתי אצבע לקיר והצלחתי) וכך הבנתי שאני חולמת הייתי נרגשת והתעוררתי מיד....

silverhawk

New member
מממ, אז אם עוד לא התרגלת אליה,

אני חוזר וממליץבחום שתנסי את הבדיקות האחרות.

למעלה