שלום לכולם

שלום לכולם

לאחרונה יצא לי לשאול שאלה או שתיים כאן והחלטתי להצטרף באופן רשמי לאחר שחיפשתי כל מיני עזרי פלא לדיאטה הבנתי שחבל על הכסף והכנסתי עצמי למשמעת אני כבר שבוע וחצי מחזיקה מעמד , ומשקילה יחידה היום בבוקר המורל עלה כי אני רואה שיש הבדל אז מה אני עושה בעצם ? לא מבינה בקלוריות לא מבינה בנקודות אז מסתפקת בלאכול דברים מזינים ולא משמינים כל השבוע אכלתי סלטים טונה/גבינה לבנה/אורז ובאחד הימים חרגתי ושילבתי 2 פרוסות לחם השבוע כבר הצטיידתי וקניתי את פתיתי האורז (ככה קוראים להם ?) מה שמדאיג אותי שבגלל שהם לדיאטה אני מרשה לעצמי "יותר" אשמח לשמוע טיפים שלכם לדיאטה מוצלחת

ronanit

New member
היי עולם..

אולי אוכל לסייע לך מעט מעט.. קבלי אתר עם מחשבונים - שהמעניין שבהם זה מחשבון קלוריות - לי זה מאוד עוזר, מקפידה על כ 1200 קלוריות ליום - בימי חריגה (סופ"ש בדר"כ) מגיעה ל 1500 קלוריות פרכיות אורז, אני אישית לא ממליצה.. זה כמו גרעינים.. במיוחד הקטנים שבינהם.. אני גם לא אוכלת מוצרי דיאט - מלבד 2 מוצרים שזה חלבה לייט ו.. לחם קל (שיפון קל) קניתי גם מעדן שוקולד תענוג - עדיין לא טעמתי.. אחרי שקראתי אותך.. לדעתי חסר לך קצת חלבונים וגיוון באוכל שלא ישעמם.. אפשר ירקות מאודים, מבושלים, חזה עוף בטפלון, עוף בגריל.. אהה.. וספורט.. ובכלל שתפי אותנו (ואם שיתפת אז שוב..) כמה יש לך לרדת? לי נשארו עוד 18 קילו.. ועוד משהו, עוזר לנו גם לשתף כל אחת בתפריט היומי שלה.. מעין דיאטנית וירטואלית , קבוצת תמיכה..

איזה קישור נפלא

תודה רבה אני שקועה בו כבר כמה דקות דבר ראשון למדתי שאני לא אוכלת מספיק קלוריות !!! יש לי בעיה שלפני הדיאטה הייתי חיה מארוחה אחת ביום וגם זה לא נורמלי אבל לאחרונה זה גרם לי לאכול שטויות ומתוקים בלילות עכשיו אני מנסה לאכול בצורה מסודרת יותר לפחות 3 ארוחות יש לי להוריד עוד 3 ק"ג וזה כבר לא קל אומנם פעם אחרונה שעשיתי דיאטה הייתה לאחר הצבא אבל היתה גם אז בקושי אדיר ! ולכן אני משתדלת לשמור על איזון ומעקב כל הזמן אבל כנראה שהשנה האחרונה עשתה את שלה.....והזנחתי ...

קודם כל ברוכה הבאה

1. לדעתי את יכולה יותר לגוון ( אולי כדאי לקרוא קצת מאמרים בפורום ניהול חיים בריאים ועוד כל מני מקומות ברשת ) 2. חסרים לך לדעתי פחמימות וחלבונים 3. צריך להוסיף לדעתי קצת ספורט ( אולי להתחיל מהליכות והוסיף אחר כך עיצוב הגוף )

לגבי הספורט

שכחתי לציין כעיקרון אני עושה הליכות הליכה מהירה של שעה כמעט כל ערב רק ש.....נקעתי את הרגל ...אז אני מושבטת בנתיים להליכות .... בהחלט אכנס גם למאמרים תודות רבות

יעל י

New member
בהצלחה

קיבלת אחלה עצות 3 ק"ג זה לא הרבה ,מה עם סטודיו C ?

לילית462

New member
נשמע שאת עושה בדיוק מה שצריך!

עזבי אותך מקלוריות ונקודות, אלו מספרים שלא ממש חשובים. מה שאת עושה נשמע מעולה לאכול מסודר, לאכול בריא, ארוחות קטנות כל כמה שעות, הרבה מים! אני לא מתה על פריכיות בדיוק מהסיבה שציינת, אני מסוגלת לפרק חבילה שלמה - ואז זה כבר לא כל כך דיאטטי. במקום זה מעדיפה כריך משתי פרוסות לחם מלא, עם מילוי מענין - זה הרבה יותר מענין טעים ומשביע מללעוס קלקלר... ובהזדמנות,
ברוכה הבאה באופן רשמי

תודה ושאלת לחם מלא

כתבת שאת אוכלת לחם מלא האם לחם קל מלא ? - יד כזה בכלל ??? אני כבר המון שנים אוכלת לחם מלא העניין הוא שמ 3 כריכים ביום הייתי משמינה!!! נראה לי שאשנה את פרכיות האורז בלחם קל

בטח שיש לחם מלא קל!!! הרבה מאוד חברות שונות מייצרות לחם קל מלא מסוגים שונים. אישית אני מאוד אוהבת את הלחם הקל האורגני של הרדוף - גם טעים וגם משביע מאוד, אפילו שהוא קל. ברוכה הבאה!

למעלה