שלום לכולם

שלום לכולם

איך זה שבכל הפורומים\התגובות שאני קורא 90 אחוז נגד שפרה וצבר ... והם נשארו למרות שלא מגיע להם ?? אני מהתחלה אמרתי שאני לא סובל את רשל"ץ. יש להם התנשאות כזאת מי ישמע מי הם בכלל??? לאון מחפש רק תשומת לב .. רנין צבועה ברמות ובכיינית מחפשת רק שינחמו אותה.. שפרה מתנשאת מי ישמע מלכת אנגליה בישראל ולא ידענו.... וצבר רק מלראות אותו בא לי לישון תמיד נראה כאילו הוא מדבר בהילוך חוזר איטי

אהלן ....

לדעתי, לאחר שהחלו כל ההשמצות האלה רוב תומכי ש"צ עזבו את הפורום כי ראו שאין להם טעם לדבר בהגיון מאחר וגם ככה תוקפים אותם כל הזמן..

אני מכירה 2 פורומים פעילים, כאן ובקשת.

ובשניהם היתה השתלטות של מעריצי יוסי ועינב. אז כנראה שרוב מצביעי ש"צ עברו לכתוב אס אם אסים במקום לבזבז את הזמן בויכוחי סרק, וזה גם מסביר איך שפרה וצבר נשארו ביום שלישי. הפורומים לא ממש משקפים את דעת הקהל, ובוודאי שהסקרים שעולים כאן על שמאל ועל ימין - מוטים או פשוט לא יכולים לנבא מה יקרה. התמיכה שיש לרשל"צ, שנואי לבכם, לא פחותה מהתמיכה בבובלילנים ונספחיהם המשתנים.

ranefi

New member
הבעיה היא ...

שבתוכניות שבימי ראשון ושלישי עושים עריכה מגמתית. מוציאים את חבורת רשל"צ כמלאכים, במיוחד את ש"צ. למשל שהראו את יוסי מקלל את שיפרה "שרמוטה", ומצד שני שכל לילה חבורת רשל"צ מקללת ומלכלכת על יוסי וכל דבר שזז אז לא מראים בתוכניות כלום. ולא יקפצו עלי שאני עדתי או משהו כזה. אני אשכנזי או פרידמן או איך שתקראו לזה, ואני מעדיף לחיות עם אנשים כמו יוסי ועינב מאשר עם אנשים דוחים כמו חבורת ראשל"צ.

gogy

New member
יש הדחות ויש הדחות,,,,

לדעתי רוב ההדחות נעשות על ידי ההפקה,בודדות היו על ידי הקהל

דינה128

New member
בוודאי. כשהבולילים זוכים- זה הקהל. נכון?

צאו מהסרט של עצמכם. כשתוצאה מתאימה לבובלילים...שמחה והילולה והכל צודק. כשהתוצאה לא מתאימה לבולילים...ההפקה מדיחה את מי שהיא רוצה

את רומזת ש...

למעריצי הבובלילים יש רגשי נחיתות? או שהם חושבים שדופקים אותם בגלל שהם לא פרידמנים? למה את רומזת?

ShukyD

New member
כי הם עוד לא עמדו מול חזקים בהדחות

רק מול חלשים ואם הם עמדו מול חזק - יוסי או עינב, אז היה עוד מישהו חלש מולם כמו קרן, ונסה.. או במקרה של שי, מישהו שלא יכלו לחכות כבר להדיח. שיפרה לא משליטה טרור בבית, סתם מעצבנת לכן אם ונסה פגעה והשפילה את איתי, שיפרה תוכל להמתין עוד שבוע לזמנה

איתי בל

New member
דווקא מאמין שהם ינצחו את עינב

אם מועמדים להדחה שפרה צבר עינב מאמין שעינב הולכת תכלס הסיבה היחידה שעינב עוד נשארת זה בגלל הצל החם של יוסי אם הוא לא היה נכנס היו רואים בה כסתם עוד פרחה מעצבנת

יש בזה משהו, אם כי לדעתי יש לה קהל שאוהד

אותה מאוד, ולא יהיה פשוט להעיף אותה, אפילו אם יוסי ייעוף לפניה. פרחה מעצבנת אולי, אבל יש המון ש"מתחברים" אליה.

איתי בל

New member
רק הצל מחבר אותם

כל מה שדבוק ליוסי נחשב לטוב בדיוק כמו שכל מה שבעבר היה דפוק לשי וכיום לשפרה נחשב כרגע אם יוסי לא היה אהוב כמו שהוא אהוב או לא היה נכנס לתוכנית אף אחד לא היה משקיע חצי מחשבה בעינב היא בהמה היא דוחה היא מעצבנת ובאמת זו בחורה ממש מגעילה.. היא הפרחה שכולם שונאים לשנוא אין תירוץ לגועל הזה אבל זו הבת של יוסי... ויוסי נהיה לאישיות מאוד גדולה שעושה צל מאוד גדול על עינב שמסתיר הרבה דברים לגביה זה כמו שאם מחר יוסי ושפרה יהיו החברים הכי טובים פתאום תראו כאן הודעות וואי שפרה נהייתה ממש סבבה לאחרונה והתחלתי גם לסרוג בעקבותיה וזה ממש כיף הראש הישראלי כזה שקוף שזה משעמם

ימים יגידו. לדעתי היא לא תצא מהבית בקלות.

ובוודאי שלא בקרוב. לצערי כמובן....

מה לעשות שהמעשים של שפרה גורמים

לביקורת רבה. חשוב עם עצמך מעט ותבין שאש מושכת אש. לשפרה דעות קיצוניות בכל דבר. בעד משתמטים מהצבא, נגד ברית מילה, נגד הדת, נגד אנשים רבים בבית האח הגדול....יש עוד רשימה ענקית! אז תגיד לי אתה, קשה למצוא אנשים שלא מזדהים עם דעותיה הקיצוניות???? האנשים בבית לא אוהבים ציניות, התנשאות ותככנות. מה לעשות שהאופי של שפרה חרא ( סליחה על המילה...)?

יNOT

New member
../images/Emo45.gif חחחחחחחח

ניסתי לדמיין את ההודעות האלה מציפות את הפורום , תרחיש הזוי מצחיק אבל מציאותי

11134

New member
נכון. שפרה הרוויחה מההתנהגות של ונסה

אם ונסה לא הייתה מתנהגת ככה השבוע, שפרה או צבר היו עפים.

eoren37

New member
ולכן אם דיירי הבית יהיו חכמים יעמידו להדחה את

ולכן אם דיירי הבית יהיו חכמים יעמידו להדחה את שני הבובלילים..... ובתקווה שהבובליל הגדול ילך הביתה ועינב תסתדר לבד ואז עינב הבובלילית כמובן תהיה הבאה בתור להדחה

איתי בל

New member
אמרת בעצמך

בכל הפורומים והתגובות שאתה קורא הדיון הוא 90 אחוז על שפרה וצבר בעד או נגד? זה לא רלוונטי כל עוד מדברים עליך אתה במצב יותר טוב מרוב המתמודדים בתוכנית כל צעד כל מילה תכל תזוזה שלה מתעודת כאן טוב טוב שפרה לא יכולה לגרד באוזן בלי שיהיו פה 100 תגובות על כך נינט לא פופולארית ככה... אז מה הפלא אני לא מבין

למעלה