שלום לכולם...

magicon

New member
שלום לכולם...

בניתי מסד נתונים קטנצ´יק לאחותי יש לי ווינדוס אקס פי ואופיס אקס פי,אני מעוניין להתקין אותו אצל אחותי אבל שוד ושבר לאחותי במשרד יש ווינדוס 98 ללא אופיס בכלל(רק עם אקסל וורד 2002) והתקננה לא חוקית של אקסס לא באה בחשבון. היש פתרון לבעיותי? תודה מראש

טוב, הפתרון פשוט אך מסובך....

משיגים תוכנת התקנה... אני מכיר 2 כאלה... Install Shiled Access Developer Tools משלמים על אחת כזאת ויוצרים קובץ התקנה.... עכשיו כבר לא משנה מהי מערכת ההפעלה ואם יש או אין אקסס במחשב....

logano

New member
שמוליק

ה - Access Developer Tools מאפשר להריץ קובץ MDB ? או למעשה אני יוצר באמצעות ה- Access Developer Tools קובץ סגור של הישום (כמו PPS ב- POWER POINT

האמת שאני תמיד עושה עם MDE אבל

אתה יכול לעשות אותו דבר עם MDB. רק שיהיה ברור האקסס שמותקן אצל הלקוח הוא אקסס RUN TIME מה שאומר שאין לו יכולות עריכה או דברים כאלה....

magicon

New member
חבר´ה תודה אני אנסה

ואחזור במהרב לדווח על הניסוי

magicon

New member
לא הצלחתי...

ליצןר קובץ mde האם יש מצב להדרכה .. תודה. התוכנה שהורדתי בהמלצתכם לא תומכת ב-xp .האם visual studio יכולה לעזור לי ליצור פרוייקט שבעזרתו אוכל להעביר את מסד הנתונים (אם אני לא טועה יש שם איזה כלי שעושה דברים כאלה ,השאלה אם למסדי נתונים הוא טוב? * ושאלה לא קשורה לנושא,אם יש לי בטופס שתי תיבות סימון נכון/לא נכון איך אני גורם לכך שהמשתמש יוכל לסמן רק אחת ולא את שניהם. ותודה מראש...

למעלה