שלום לכולם

XמיכאלהX

New member
שלום לכולם

אני לגמרי במקרה פה , כמו שאתם בטח יודעים אין מקרה.יש לי שאלה, אני שברתי את הרגל לפני חצי שנה3שברים בקרסול עשו לי ניתוח ושמו לי פלכטים וברגים , ממש חנות" אום ובורג" מאז אני מתאוששת לאט לאט, עדיין לא מצליחה לעשות טווח תנועה מלא, לעלות ולרדת מדרגות יש קצת קושי, הולכת לפיזיוטרפיה לצערי רק פעם בשבוע,, וגם זה לא תמיד בגלל שאני עובדת. השאלה שלי היא שמאז שנהיה קצת קר אני מרגישה יופי יופי את הרגל כואבת לי מאוד מה אפשר לעשות ? אם יש מצב שזהיעבור? האם משהו עם שעבר יכול לספר לי שיש עוד סיכוי שזה יעבור? אשמח לתגובות והמלצות. תודה מראש

כאבים לאחר ניתוח

שלום מיכאלה, כאבים בעצמות לאחר שברים ולאחר ניתוחים הם תופעה מוכרת ונפוצה. אין לדעת מי יסבול מהתופעה ומי לא, לא ניתן לומר האם המצב יחלוף או לא. העצם מגיבה לשינויים בלחץ האטמוספירי והביטוי הוא כאב ואי נוחות. אם הכאב מפריע או בלתי נסבל אפשר לטפל בתרופות נוגדות כאבים בעונות המעבר, לתקופות קצרות. בברכה,

XמיכאלהX

New member
תודה על תשובתך! זה לא מעודד במיוחד...

הרופא שלי נתן לי כדורי נגד כאבים בשם אתופן XL400 משום מה אני לא מרגישה שזה מועיל לי!! בשבוע הבא יש לי ועדה רפואית בביטוח לאומי, האם יש סיכוי לאחוזי נכות גבוהים יותר בגלל כאביי בשל שינויי מזג האויר?

למעלה