שלום לכולם...

איז

New member
שלום לכולם...

ראיתי במקרה את הפורום הזה, והחלטתי שיהיה נחמד להצטרף... הסתכלתי קצת בארכיון.. וראיתי שכל מי שהצטרף אמר מהם 5 השירים האהובים עליו.. אז אלה השירים שלי: 1. למה לי פוליטיקה עכשיו? 2. הכל התחיל בנאצר 3. שלג צח 4. עתיד מתוק 5. אופטיקאי מדופלם זה לא לפי סדר או משהו... וכמובן שיש עוד מלא שירים טובים - הכוכבים דולקים על אש קטנה, סוכן כפול, רכבת לילה לקהיר, אכזבה, גברת שרה השכנה... וכו´. אז אם תסכימו - אני גם אצטרף לפורום... איז.

בשמחה ובששון../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

אני ניצן... מקווה שתשתלב מהר
ורגע אחד! יש פה עוד מנהג לשאול את השאלה הנצחית (למרות שזה נראה קצת משונה)... מאיפה אתה? *עדיפות לקריית אתא*
סתאאאאם....

אז ככה חמשת השירים האהובים עליי:

1. רכבת לילה 2. תחזור תחזור 3. שלח לי מלאך 4. נגעה בשמיים 5. ריקוד המכונה מה דעתכם על זה?

בכל מקרה דעתנו תהיה חיובית כי זה

שירים של משינה. חייב לציין שהופתעתי מכך שבחרת קטע אינסטרומטאלי(ריקוד המכונה). זהו. ברוכה הבאה.

אני אוהבת את ריקוד המכונה כי

זה השיר הראשון ששמעתי אי פעם של משינה והקצב שלו הדליק אותי לאללה זה כזה מדהים אני מתה עליהם ומתה על השירים שלהם

MiToOsH

New member
שלום לכם.. ../images/Emo104.gif

למרות שאני קוראת כבר מספיק זמן הודעות בפורום הזה, זאת ההודעה הראשונה שלי.. בכל מיקרה, בתור הודעת פתיחה זה רעיון נחמד לכתוב את 5 השירים שאני הכי אוהבת של משינה.. אז: 1. נגעה בשמיים 2. בלדה לסוכן כפול 3. שלח לי מלאך 4. בן המלך 5. אהובתי 6. את לא כמו כולן (מצטערת שכתבתי 6 אבל לא יכולתי לצמצם אף שיר).. ואולי אלה לא השירים הכי יפים שקיימים שלהם, אבל אני פשוט התמכרתי אליהם מסיבות לא ממש מובנות (בעצם הן כן מובנות, הם שירים יפים!!) אז נעים להכיר :)))

אחלה רשימה,../images/Emo39.gifברוכים הבאים../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

מקווה שתיהני פה
ניצן

למעלה