שלום לכולם

noobizm

New member
שלום לכולם

שיחקתי טרוויאן בזמנו בשרת האמריקאי , וניסיתי עכשיו לפתוח שוב כפר בשרת 3 המהיר או משהו כזה אז יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור 1) מה ההבדל בין השרת המהיר לרגיל , ובמה בעצם הוא מהיר יותר 2) איך המצב פה מבחינת בריתות? 3) יש איזשהיא הגנה התחלתית על הכפר , מבחינת תקיפה בימים הראשונים?

באסטר1

New member
ההדבל הוא המהירות

השרת לא נמשך שנה אלא הרבה פחות הכל נוצר יותר מהר מבחינת זמני הבנייה הגנת מתחיל יש כנס לפרופיל שלך חפש את הציפור ושים אותה שרת מהיר זה שרת שחשוב להיות פעיל הרבה מאוד אחרת אתה מאבד את עצמך אחורה למי שאין זמן כמוני זה טעות לפתוח משתמש במהיר

noobizm

New member
תודה

אור (נכון?) שיחקת גם בגינדיס לא? נראה לי שאני זוכר אותך

dealex

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

1. שרת רגיל זה משהו כמו שנה וקצת אורך זמן.. (COM דוגמא יותר ארוך משרת רגיל.. ) 2. בריתות יש בכל שרת משהו אחר.. האנשים בשרתים לא משחקים בכמה שרתים בדרך כלל.. הבריתות זה דרך המשחק תשיג לא כאן בפורום לצערנו
3. יש הגנה של שלושה ימים בתחילת השרת. יום אחד בשרת המהיר. לדעתי (לא בטוח) שהשרת מתחיל יש לך הגנה של שבוע או שבועיים אחרי שכולם מתחילים.. השרת המהיר זה פי 3. מזה אומר
? כל הבניות פי 3 קצרות בזמן. החיילים מהירים פי 3. אתה צריך פי 3 פחות נקודות תרבות. השרת פי 3 קצת יותר באופן הזמן. בקיצור הכל פי 3 ! אבל מה, לשרת מהיר הולכים רק אנשים מנוסים מאוד, מי שלא משקיע הרבה ולא בעל ידע רב אין לו מה לחפש בשרת מהיר לדעתי. וטוב לראותך אותך פה איתנו

למעלה