שלום לכולם!

Black as Cole

New member
שלום לכולם!

אני מכורה לסדרה עד כדי כך שאני מורידה פרקים מקאזה באינטרנט Dial-Up... לצערי הרב עד כה הורדתי רק את 405-401 ואת 407 ו408 (איזה פרק מדהים). בכל מקרה, תהיתי אם מישהו מוכן אולי לתקצר לי את שאר הפרקים (בעיקר מה קורה עם קול) באופן קצת יותר נרחב מאשר באתר מעריצים ממוצע או לחילופין להפנות אותי לאתר שבו יש תקצירים מורחבים (אגב, מישהו מכם שקל פעם לתמלל את הפרקים, כמו שבוצע בהצלחה לפרקי הסדרה "חברים"?) בתודה מראש, אירית

Cole cohen

New member
כמה דברים (שאלות ותשובות.)

אתר עם תקצירים יש www.charmed.up.co.il www.charmed.co.il ולתמלל? כאילו לכתוב את כל מה שנאמר בפרק?

PopPy

New member
בחורה כלבבי../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

היי לך, גם אני מאוד אהבתי את 4x08 - פרק מדהים. חכי ל4x16 – ג´וליאן
בלי חולצה… *אנחה* אהם. לענייננו- התמליל [סקריפטים] של הפרקים נמצאים בwww.charmedscripts.tv - כרגע יש סקריפטים של עונה 1-3, ו12 הסקריפטים הראשונים של העונה הרביעית + הסקריפט של The women of Charmed (הפקה מיוחדת של ערוץ E! על מכושפות). גם אני מורידה פרקים בנט רגיל (הייתי אמורה לקבל את הADSL שלי אתמול אבל ברק חברה דפוקה והם בכלל לא רשמו אותנו אחרי שדיברנו שעה עם המרכזנית שם ואחרי שקבענו ל18.6, אז ביטלנו אצל ברק ואני מתחברת לאיידס דרך קווי זהב בשבוע וחצי הקרובים…)- אני יודעת כמה זה מייאש, אבל די אסור לדבר על הורדת פרקים בפורום, לא הכי חוקי ותפוז נורא אוהבים חוקיות. נורא.
אבל אפשר לדבר על הפרקים עצמם, וזה עדיף מלדבר על קאזהרעעע שכל הזמן נתקע
בכל מקרה, חבל שפיספסת את 4x06 - פרק מקסים. ברוכה הבאה! עוד מעריצת קול
לפורום ^-^ אנחנו נתשלת על העולם! ניאהאהאהאה!

Woogyman

New member
ברוכה הבאה לפורום

תקצירים מפורטים של כמה פרקים יש באתר שלי (כתובת מצורפת). ועוד עצה, אחרי פרק 13, אל תדלגי על שום פרק. תראי את הכל ברצף כי כל פרק בנוי על הקודם.

Hugo Oneil

New member
ברוכה הבאה../images/Emo8.gif

לא היית פעם בפורום? השם שלך (בלק אז קול) מוכר לי... אבל לא חשוב ^-^ נעים מאוד מקווה שתשתלבי, אני אופיר (אבל לקרוא לי הוגו)

itamr

New member
היי לך!../images/Emo65.gifשדיברת על לתמלל

התכוונת לתרגם לעברית? כי אני הצעתי את הדבר וילדים הסכימו ואז הם פשוט ברחו!!!!

Ophel McNeil

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אם את רוצה תקציר יחסית מפורט של הפרקים, את יכולה לבדוק כאן. מקווה שתשתלבי, שתכתבי הרבה, והעיקר - שתתעוררי ותביני כמה קול *צונזר*.

למעלה