שלום לכולם

שלום לכולם

ברשותכם אני מנצל את הזכות הטבעית שניתנה לחתני יום הולדת לקבל תשומת לב. בשנים האחרונות אנו נוהגים להעלות בתקופה זו יצירה להורדה, תוך עידוד קיום מצוות צדקה. השנה, "תפילה לעני" של דוד המלך, ובקשה - תנו דעתכם וליבכם לעניים שבנפש מקרב עמנו שמבקשים לצאת לחפשי, הקדישו להם מעט מזמנכם והביטו באתר של תנועת "יד לאחים" שמקיימת מצוות פדיון שבויים על בסיס יומיומי. אני מקווה שהשנה הבאה עלינו לטובה תביא מזור לכל הנצרכים, ושנזכה לראות מצוות פדיון שבויים מתקיימת גם בנוגע לגלעד שליט,ֿ שאין כפרה להזנחה שלו. שיהיה לכולנו רק טוב, עמיר. http://www.yadleachim.co.il/ את השיר ניתן להוריד באתר של "נבל עשור"

mk42

New member
אשריך ואשר חלקך

בס"ד יהי רצון שבאמת נזכה לחזרתו של גלעד שליט יהי רצון שראש השנה יחגוג עם אחיו היהודים בביתו, ושנת תשס"ט בע"ה הבאה עלינו לטובה אכן תביא מזור לכל הנצרכים מזל טוב עמיר מאחל לך רק טוב מאת השם יתברך יום הולדת שמח

../images/Emo65.gifעמיר היקר ! מזל טוב ליום ההולדת../images/Emo65.gif

מאחלת לך את כל האושר שרק יש ! תמיד ידעתי שאתה יוצר אחד לדור, כל מה שאתה כותב , כל מה שאתה שר זה כ"כ עמוק, כ"כ בנבכי הנשמה. אז היום המזל טוב הוא כפול !!! יום הולדת וגם הוצאת אלבום חדש - יהיה רצון שתתחדש בשנה טובה אתה וכל בני משפחתך ! בכל הטירוף של העולם הזה יש את הקול השפוי שלך ! שנה טובה ומזל טוב ! ממני, סימה.

leka27

New member
תבורך...

שנזכה בעז"ה לראות ישועות עוד השנה הזו. בשורות טובות!

עמיר היקר

אני שמח שנכנסת,שתהיה לנו שנה טובה,אשרייך

כרמית007

New member
../images/Emo213.gif מזל טוב לך עמיר בניון.

חיכיתי וחיכיתי וציפיתי..והיום קניתי את הדיסק החדש שלך..כמו רוב אוהבי המוסיקה שאתה יוצר. שמחתי לשמוע, שניתן לרכוש את הדיסק החדש ברוב חנויות המוסיקה... אז בהצלחה שיהיה לך, במכירות ובהופעות בע"ה. מצפה להופעה ביום חמישי הקרוב בצ'יקה בבאר שבע.

למעלה