שלום לכולם!

TS1759

New member
שלום לכולם!

שלום לכל הגולשים/כותבים כאן, מה שלומכם? אין לי מושג איך ממש לפתוח את ה"מכתב" הזה, אז אני אעשה זאת קצר ולא לעניין.... שמי תומר, השיכור מצמד הדפקטים שמסקרים את פוטבול המכללות בוואלה! ספורט אמריקאי. אני מניח שיש כאן כאלה שמכירים אותי בצורה כזו או אחרת (כן, אני מלקק לעצמי את הזנב כרגע....), אז למי שלא - היי. בכל מקרה, רציתי לעדכן אותכם שיש פאב בראשון לציון שמשדר את המשחקים של ה-NFL לייב בימי ראשון (ואפילו משחקים של המכללות בימי שבת ולפעמים גם בחמישישי), אז אם זה מעניין אותכם תרגישו חופשי לשאול שאלות כאן או בפורום המקביל (וואלה) ואשמח לענות, כמו גם אשמח לקשקש על נושאי המכללות והפוטבול בכלל גם כאן. אז....אני מניח שנשתמע? ואגב - עופרי, 35. זה כל מה שיש לי להגיד.

meirhala

New member
עד כמה שאוהד פאלקונס יכול להיות בסדר..

(ומקווה שהבנת שהגוייאבה הייתה בצחוק..)

TS1759

New member
א. נראה לי התכוונת לפאקונס

ואף אחד לא הכריח אתכם לקחת את מאט ריאן (אם כבר...אמרו לכם לא) ב. ברור שהבנתי, מה אתה גויאבה?

meirhala

New member
חחחח עוד תראה שהוא לא יהיה באסט

אתה שופט רוקי אחרי משחק שהוא אכל יותר דשא מעז ממוצעת??.. וכן.. אמרו לקחת את דורסי.. שהוא ישפיע במידי על הגנת הריצה.. ותזכיר לי איפה הצ'יפס?? אה כן.. מקום 31 בהגנת ריצה עם 213 יארד למשחק.. (מזל שיש את דטרויט..) ואת מי אמרו לנו לקחת בק"ב?? את ברום?? ק"ב שלישי בפאקרס אחרי.. לא אחר מ... מאט-פאקינג-פלין!!.. דרך אגב.. נעבור למכללות.. מתי הבולדוגס חוזרים למקום הראשון בדרוג?

TS1759

New member
כשהקבוצה ההיא מהמערב תפסיד כבר קיבינימט

לדעתי, גם אחרי שהדוגס ינצחו את הסאן דבילס השבוע, הם >אולי< יעלו חזרה למקום השני (למרות שלא מזיזים קבוצה שלא שיחקה, והסונרס בביי וויק) אחרי ניצחון על קבוצה איכותית. אני במקום הדוגס הייתי מתעצבן, כי לדוגס יש חטיבה הרבה יותר קשה, ולכן דרך יותר קשה לאליפות מאשר הקואלות. אם אוק' ואלופת ה-SEC יסיימו ללא הפסד, לדעתי הן צריכות להיפגש (אגב, התכוונתי לאלופת הביג-12, לאו דווקא אוקלהומה) פשוט מפני שיש להן יותר משחקים ולו"ז יותר קשה בחטיבות יותר קשות.

meirhala

New member
אתה באמת מצליח לראות קבוצה מהSEC מסיימת

בלי הפסד? כאילו.. הגייטורס והדוגס טובים.. אפילו מאוד.. אבל עדיין ללא הפסד? אתה בעצמך אמרת שיש להם לו"ז קשה..

TS1759

New member
לא, אני ממש לא רואה את זה קורה

ובדיוק בגלל זה אם אחת מהשתיים שהזכרת (או אפילו לסו או חס וחלילה אובורן) תסיים בלתי מנוצחת היא חייבת לשחק בגמר. כנ"ל לגבי הביג-12, אבל במידה פחותה מזו של ה-SEC. ועל זה נאמר - fuck10

royfr

New member
תומר, אני מקווה שאתה לא תצטרך לחשוב שוב על

פיט קארול....

TS1759

New member
ותודה שהזכרת לי אותו

אני פוגש את הכלב הזה במחזור האחרון של העונה. מה שאני מוכן לתת בשביל שאנחנו נדפוק לו את העלייה למשחק האליפות....

למעלה