שלום לכולם

המלאך63

New member
שלום לכולם

אני צריך סיוע אני נמצא בתקופה של בין עבודות והתחלתי ללמוד רפלקסולוגיה מרגיש בתוך תוכי שאני בשיאו של תהליך המהפך בחיי האם יש בסיס להרגשתי ומתי אני אגיע לשלב היישום ו"הרגוע" יותר בחיי 05/03/63 לא יודע את שעת הלידה בתודה מראש,

roigr

New member
אם אתה לא יודע את שעת הלידה אז אי אפשר לבדוק

שום דבר. בטח לא בפורום.

גליתי10

New member
ודאי שכן, על סמך מה את קובעת עובדה שגויה זו?

השיטה היא לא שלי אלא של מיכה וולנר.

ilanamysticana

New member
למלאך 63

על פי תורת הנומרולוגיה יש הצדקה להרגשה שבתוכך. השנה האישית בה אתה נמצא היא 9 זו שנה שאפשר לסכמה שכל מה שפג תוקפו לגבינו אנו מנסים או להתנער ממנו או לשנות. שנה של טרנספורמציה. ביום ההולדת הבא יש יציאה לדרך חדשה לשינויים לתהליכים שלא הכרנו. אנחנו יותר ממוקדים באני שלנו ובצורך שלנו לשינוי. עוברים תהליכים לקראת תקופה חדשה.שהיא התקופה של היישום והרוגע. לפעמים ההרגשה כבר יכולה להיווצר כחודש /חודשיים לפני תאריך יום ההולדת. השנה בה אתה נמצא גם מחזקת את מה שממילא אתה מרגיש בלב הרצון העז לעשות טרנספורמציה והיכולת לעשות כן. שיהיה לך בהצלחה תזרום תאמין באינטואיציות שלך.

גליתי10

New member
כברכתבתי לך שזה לוקח 3 שעות עבודה מאומצת וקשה

כך שאין לי את הזמן לעשות תחזית לכול דורש בפורום...נשמע לך הגיוני?

גליתי10

New member
אתה יודע מה אומרים על משהו שהוא חצי מרוקאי וח

וחצי כורדי? הוא כועס ולא יודע למה... בכול מקרה לא כעסתי עלייך, אמרו שאני פולניה...למרות שאני לא. שנה טובה גם לך.

גליתי10

New member
שנה טובה לך לכול עם ישראל ולכול האנושות...

התחושה כעת בעולם לא כול כך טובה, כאילו הכול קורס...הכלכלה האקלים ויחסי האנוש.... ממש חורבן.

לאילנה וגלית - הפורום אינו מעניק תחזיות

ולכן, אם אפשר - לא לעשות זאת. כאן לומדים בעיקר אסטרולוגיה, ועושים את חובבים כדי ללמוד בלבד. תודה.

המלאך63

New member
תודה על הניתוח המהיר שמבסס את תחושותי...

והאופטנימיות שאני מרגיש.

למעלה