שלום לכולם!

• פותח הנושא E o S
  • פורסם בתאריך

E o S

New member
שלום לכולם!

שמי שחר, בת 21 ואני תושבת קדימה כבר 3 שנים. שמתי לב שדיברו פה על תחבורה, אבל אני רוצה לשאול שאלה הגיונית- איך זה שאין שום תחבורה ציבורית שמחברת את קדימה לתל מונד? את קדימה לקניון דרורים? לכל איזור אחר חוץ מנתניה? אני באמת לא מבינה את זה.. ישנם אנשים בלי מכונית צמודה (דבר שהוא קשה מאוד כשגרים בישובים כמו שלנו) ואם אני רוצה להגיע מהבית של לדרורים (דבר שלוקח 5 דקות במכונית) הוא בלתי אפשרי בדרך אחרת!! אבל כל זה מתגמד לעומת אפשרויות התעסוקה בקדימה צורן. בגלל שאין איפה לעבוד באיזור שלנו, אני צריכה לסוע לנתניה. אבל גם פה יש מכשול, התחבורה הציבורית לקדימה מנתניה נגמרת ב8 ורבע, שעה שלחלק ממקומות התעסוקה הם רק אמצע היום. יש אופציה לחזור עם מונית שירות ב9 ורבע הכי מאוחר, ומעבר לזה אין איך לחזור הביתה (כמובן שהתעריף מתייקר..) איך אפשר לחיות ככה? ולכן, אשאל - האם יש מקומות עבודה שצריכים עובדת בקדימה?

Master Stav

New member
ברוכה הבאה שחר

אל תכעסי אבל את תושבת צורן קדימה ולא תושבת קידמה
ואחרי ההערה שאני מקווה שתקבל ברוח טובה אין לי אלא לומר....צודקת !!! ולקוות שאחרי הבחירות ישכיל הניבחר והצוות שלו לעשות משהו בנדון .

E o S

New member
מרגיז:/

מקווה שהמועמדים באמת ישכילו לשנות משהו, ושחינוך הוא חשוב אבל גם רוווחת התושבים זה במשהו שהוא חשוב בהחלט!

Master Stav

New member
ולמה שלא תתנדבי לעשות משהו

את יודעת משפיע הוא מי שנמצא בפנים ויכול לומר את דבריו צלול וברור תרצי אוכל לחבר אותך ....

E o S

New member
מה כבר אוכל לעשות?

לייצר עוד מקומות עבודה? להזרים כסף לעוד קווי אוטובוס? אני עדיין לא מתמודדת לראשות המועצה..:/

Master Stav

New member
יש היום חוג בית בצורן קדימה בשכונת קדימה

אצל גבי דהן היום בשעה 2030רחוב הפעמון 9, במקומך היתי מתחיל בללכת לשם ולומר את הדברים שלך אני בטוח שהיו שם אנשים שיוכלו לתת תשובות ו/או הנחות עבודה ראשוניות .

E o S

New member
האמת שיותר מעניין אותי לדעת איפה עובדים

כל בני הנוער בקדימה וצורן?

Master Stav

New member
רמז ....

חכם סיני אומר : תן לאדם דג והוא ישבע לשעה תן לאדם חכה למד אותו לדוג והוא לא ירעב לעולם .....

sharonng

New member
יותר מחכה

שחר שלום, שמחתי לקרוא את הערותייך. אני בהחלט חושב שהם במקום. כפי שהציעו לך - גם אני מצטרף לקריאה שתהיה מעורבת יותר. אני מודה שעד לפני חודשיים לא חשבתי בכלל להיכנס לפוליטיקה, אולם הנסיבות וההערות שהיו לי כלפי התנהלות ראש המועצה הנוכחי בנושאי החינוך, הביטחון ואיכות החיים של משפחתי ושלי הובילו אותי למעורבות עד כדי התמודדות על מקום במועצה. אני מודה שלא כל אחד מוכן לעשות את הצעד הזה, אבל להיות מעורב לאו דווקא אומר להתעסק בפוליטיקה. ניתן להיות פעיל על ידי הגעה לישיבות מועצה, חוגי בית ומעורבות בועדות שונות (כן, תושבים בהחלט יכולים להיות חברים בוועדות) שבהחלט משפיעות על החיים שלנו כתושבים. אני זורק אלייך את הכפפה ומזמין אותך לחוג בית ביום שני הקרוב על מנת שתחושי לאן היישוב שלנו יכול וצריך להתפתח. שרון ניר-גנש [גילוי נאות: הכותב מתמודד על חברות במועצת קדימה-צורן]

Master Stav

New member
אנ חשוב שנתתי ....

יש פה חברה שיוכלו לעזור לך יורת מני במציאת עבודה מצד שני ...עשי מעשה ועיזרי לעצמך בכך שתעזרי גם לאחרים לכי לחוג בית דברי ע המועמדים והצביעי לאדם שאת מאמינה שיכול להביא את השינוי לישוב אדם שמצטייר בעיניך כמי שמוגל יכול וחשוב מכל מבאמת רוצה .

פנינה ק

New member
בקדימה צורן עובדים בעיקר אנשים מבחוץ

והאנשים מבפנים צריכים לנסוע החוצה... עבודה "שחורה", עבודה עם צווארון לבן, צווארון כחול... כאילו שמישהו החליט פה להעסיק קודם את עניי עיר אחרת...

donda

New member
אני מחפשת עובדים לצהרון

ומאוד קשה לי למצוא...

ofersagi

New member
עבודה

שחר שילחי לי מסר אישי ואני אעזור לך במציאת עבודה בברכה עופר שגיא

למעלה