שלום לכולם

gogo98

New member
שלום לכולם

כל מי שנמאס לו מהמחירים המוגזמים של יבואני הקטנועים ורוצים לרכוש קטנוע של 125 סמ"ק - קיימת קבוצה בפייסבוק של כמה חבר'ה (אנחנו כבר מעל ל-30 אנשים) שמטרתה למצוא מחיר נוח לכיס. מקים הקבוצה הוא חבר שלי,אורן והוא פנה למספר חברות ויבואנים ביניהן הונדה, מטרו, עופר אבניר ויוסאנג, בכדי לקבל הצעות, ולדון עימן האם הן מעוניינות להציע מחיר טוב והטבות לקבוצה. כל מי שמעוניין מוזמן להצטרף לקבוצה, לקבל עדכונים ולבסוף להחליט ביחד עם כולם איזה קטנוע אנחנו רוצים לרכוש: http://www.facebook.com/group.p php?gid=32342400294

Laban P

New member
דבר מעניין

http://www.new.facebook.com/group.php?gid=32342400294 ^^ איזו יוזמה מבורכת ורעיון חכם. לא יודע אם ראיתם את זה או לא (פורסם בפורום קטנועים) אך אני מביא את זה לפה לא כדי לעניין אתכם בקניית קטנוע, מה גם שאין לי כל קשר עם היוצר, אלא להעלות רעיון נחמד שאפשר ליישם כמעט בכל קנייה. מה אתם אומרים? אפשר לעשות דבר דומה גם בכבדים? הבעיה היחידה שאני חושב עליה היא בחירת דגם שיתאים לכולם.

Lone Rider

New member
אם היית בודק היית רואה שעלתה הודעה על זה

ממש לפני שלוש שעות... ואפילו בתחתית הדף הראשי כך שלא צריך כל כך להתאמץ.. מתחיל להריח כמו פרסומת?

Laban P

New member
סליחה לא שמתי לב, אבל גם אתה...

כנראה לא ממש קראת מה שרשמתי? את מי בדיוק אתה חושב שאני מפרסם? פייסבוק? זה הרי פורום אופנועים לא קטנועים, כך שלא חשבתי לעניין פה מישהו בדבר קנייה אלה בשימוש ברעיון, מה גם שהרי ציינתי בבירור (לדעתי) שאני מעוניין באופנוע, לא קטנוע.

הכבדים נדחקים אט אט הצידה

אלו לא הימים שלהם.... ובקטנועים יהיה לך הרבה יותר קל עומד כבד בסוזוקי 1250 מקורר מים,פעם מזמן היתה לכלי ברמתו עדנה,היום ?זה לא זה. קשה לי לנתח את הסיבות.

חייקה8

New member
אני לא יודע מה רובכם חושבים על זה

אבל זה נשמע כמו איזו "פירצה" . הרעיון של קבוצת רוכבים, שתפנה ישירות ליבואנים, ולא תלך בעקיפין ותרכוש מחו"ל (שהיום אגב כמעט ולא משתלם להביא מאירופה בהשוואה לארה"ב). רק יעשה טוב לרוכבים וליבואנים מכמה בחינות. אין את הצורך בסיבוכים מיותרים, באישורים מסבתא של סוניה ממשרד הרישוי, במתווך הגובה עמלה על סידורים מיותרים, ועמילי מכס למיניהם. כולנו ראינו את המבצע שבו יצאו סוזוקי בחודשיים האחרונים (10% הנחה על כל הכלים) ועוד הם מרוויחים מכל הסיפור. אז תשערו לעצמכם- יבואן, המקבל לידיו קבוצה של בין 10 ל 30 איש, כמדובר למעלה. אנחנו מדברים על מחסן שלם שלו שמתרוקן, במקום להתווכח, להלחם, ולנסות למכור בכח, אחד אחד מהכלים שיש לו במחסן. יש לו רק להתמקח עם בחור אחד המייצג קבוצה שלמה של רוכבים, על מחיר הגון לשני הצדדים, שיכול בשקט לפי המבצע המדובר למעלה, להסגר על 10-20% פחות מהמחיר (האסטרונומי) שנגבה בארצנו. וזה גם לא חייב להגמר שם, הוא יכול להקנות להם הנחות נוספות על אביזרים, תוספות וכדומה שיגיעו עם הכלים. גם היבואן ירוויח מבחינה כלכלית, שיווקית וחברתית, וכמובן איך לא, גם הרוכבים יוצאים נסחרים מכל העסקה הנהדרת הזו. נשמע ונראה לי, אחלה של רעיון.
בהצלחה עם הרעיון, אני שלי רוכש ביום חמישי כנראה.:)

למעלה