שלום לכולם

מורן155

New member
שלום לכולם

שמי מורן, בת 27, נשואה + 1: אני כותבת קבועה בפורום שוקולד (ורק עכשיו גילית את הפורום הזה)... בשנה האחרונה נולדה ביתי הבכורה, נעם... ובזכותה החלטתי להקים עסק מהבית שעוסק 2 תחומים: 1. Morane- Le chocolat Exclusif: שוקולד אהבה גדולה מזה שנים.. ולראשונה חלטתי לעשות מזה עסק- אני מכינה פרלינים, שוקולד,טבלאות שוקולד, טראפלס, ליקרים , ממתקי שוקולד מיוחדים ועוד מלא הפתעות... 2. חשי פשי- העסק השני, שהוא לא פחות חשוב, זו בובה מיוחדת שאחותי ואני מייצרות (עבודת יד) ומשווקות באופן פרטי ובחניות מעצבים ומוצרי תינוקות פרטיים ברחבי הארץ... אגב, (אפשר לקנות ישירות דרכנו ואז זה מחיר מוזל, כמו "חנות מפעל") אני מצרפת למי שמעוניין קצת פרטים על הבובה ... שוב למען גילוי נראות- העסק הוא בבעלותי כך שאני לא יכולה לחלק לעצמי סופרלטיבים...
אני רק יכולה להגיד שכל מי שמכיר את הבובה/טעם את השוקולד מתלהב...

gallish

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קודם כל, נעם מקסימה
(גם אני אמא לנעם
) דבר שני, חייבת להגיד לך כל הכבוד על היוזמה
אשמח אם תספרי קצת איך הגעת להחלטה להקים את העסקים שלך... איך התחלת.... ואיך את מוצאת זמן לזה (את עם נעם בבית?) הבובות מקסימות להפליא

מורן155

New member
../images/Emo98.gif תודה... אז ככה הסיפור שלי:

זה די פשוט האמת...: עד הלידה (וכשאני אומרת עד הלידה אני מתכוונת ממש עד הלידה- פגישות, סיורי שטח ועוד...התעסקתי בשיווק ופרסום במעין חברת פרסום. העבודה הייתה מאתגרת, מתגמלת ומהנה.. רק היה לה מינוס רציני- שעות עבדה מטורפות.... יצאתי לחופשת לידה והייתי בטוחה אחזור אך ככל שעברו הימים, השבועות ולבסוף החודשים.. הבנתי שאני לא מסוגלת לעזוב את נעם- עדין לא בכל מקרה....(ברור לי שבשלב מסויים אצטרך לעשות זאת- אבל זה היה נראה לי מאד מוקדם..) ואז חשבתי איך אני מתחילה להקים עסק קטן מהבית שייאפשר לי להיות עם נעם עד גיל שנה ולא לחשוש מהפן הכלכלי (לטווח הארוך)... חוץ מזה מאז ומתמיד רציתי להקים עסק קטן וזו הייתה הזדמנות מבחינתי. מתרוצצים, בודקים את התהליך, קוראים הרבה באינטרנט, מבקרים במע"מ ומס הכנסה ופותחים תיק.. ואז מתחילים לשווק- זה החלק ה"קשה" יותר... בהתחלה משוקים דרך חברים קרובים, שולחים הרבה מיילים ומבקשים שיעבירו הלאה לרשימות מכותבים... אני מקווה שבקרוב נופיע עם "חשי פשי" בתוכנית בוקר בערוץ 2 , מקיימים פגישות עם עסקים בענייני השוקולד, לכל מקום מגיעים עם שוקולד לטעימה- זה השיווק הכי טוב.. ומתקדמים לאט לאט- שוב אני עדיין עוסק קטן עם הרבה חלומות.. אבל הנה זה קורה.. לאט לאט.... נעם איתי בבית- התוכנית היא עד גיל שנה..בחודשיים האחרונים קצת יותר קשה כי היא מתרוצצת בבית ובעיקר עושה "נזקים" מגיעה כמעט לכל מקום.. . על השוקולד עומלת בלילות אחרי שהיא נרדמת ולגבי הבובות אחנונ דואגות פעם בכמה זמן שיהיה מלאי (לצערי עם השוקולד אי אפשר לעשות זאת.. ) וזהו .. פחות או יותר... נראה יופי של פורום ואנשים....

למעלה