שלום לכולם

לירון125

New member
שלום לכולם

רציתי לקבל פרטים מאנשים היודעים דבר או שניים בקשר לעבודה בנתב"ג. איך נכנסים לעבודה בתוך נתב"ג דרך מי ? איזה חברה ממולצת? איך הכסף בסוגי העבודות האלה. אני לא מדברת על קופאיות או דיילת אוויר. אשמח לקבל פרטים. תודה.

malder

New member
רחב מדי...

היי לירון, נתב"ג היא כמו עיר, יש בה המון סוגים של עבודות... מה מעניין אותך? ביטחון, תעופה, שירות לקוחות, ביקורת גבולות, מטענים וכו' וכו' וכו'?

לירון125

New member
אין לי מושג איזה עבודה שייכת לכל תחום...

לכן שאלתי באופן רחב. הייתי רוצה לדעת מה יש בנושא שירות לקוחות,ביקורת גבולות..יותר בעניין של דיילת קרקע (על כל הסוגים). רציתי לדעת מהי הגדרת התפקיד של הדיילים שאצלם עושים צ'ק אין? לא עבודות כמו אחזקה או ביטחון (ברמה של יוצאי טירונות וקב"טים...) תודה רבה!

malder

New member
דיילות קרקע

היי לירון, מי שמבצע צ'ק אין אלו דיילות הקרקע, מעבר לצ'ק אין הן עושות גם את העלייה למטוס (בתוך הדיוטי פרי). יש 4 חברות שבהן יש דיילות קרקע: אל-על, QAS, לאופר-GHI ואירוהנדלינג (3 האחרונות נותנות שירותי קרקע לחברות תעופה זרות). דרישות התפקיד - משמרות משתנות (בין 4 שעות ל- 12 שעות, בערך), כל החברות מחתימות לשנה (לפי מה שאני יודע), משכורת מינימום + תוספת שעות נוספות, שעות לילה ושבת. באל-על מקבלים גם ארוחות (בשאר החברות לא). אם אני לא טועה, לאופר-GHI מגייסים עכשיו... תבדקי בעיתון סופ"ש...

למעלה