שלום לכולם..

שלום לכולם..

פעם ראשונה שאני כותב פה :) בדיוק סיימתי את הפאזל הרציני הראשון שלי - פאזל הבירות 1000 חלקים. הפאזל האחרון שהרכבתי היה לפני הרבההה שנים, 500 חלקים של מלך האריות, וגם לא לבד.. לכן אני מחשיב את הבירות כפאזל הראשון שלי. עכשיו יש לי שאלה קטנה, עם הפאזל קיבלתי שקית קטנה עם אבקה, הבנתי שזה דבק, אבל לא ממש הבנתי את בדיוק להשתמש עם זה כי האנגלית על השקית הייתה קשה מדי. אני מצרף תמונה, אני מניח שיש פה כמה שיודעים ונתקלו בזה לא פעם, אשמח להסברים. נ.ב עוד שאלה, כמה עולה בערך למסגר פאזל? 1000 חלקים כמו שאמרתי.. תודה רבה!!

jocie1

New member
ברוך הבא לפורום הכי מורכב בתפוז../images/Emo140.gif

השקית מכילה אבקה לבנה שמשמרת את הפאזל. מהוה מעין שכבת מגן שהצבעים לא ידההו עם הזמן. היא לא מדביקה וניתן לפרק את החלקים. הכנתי את הכמות לפאזל של 1000 חלקים מניואטורי ושומר עליהם יופי. יש למרוח בתנועה סיבובית אזורים אזורים ולחזור עם הדבק שנשאר לאחר השכבה הראשונה על כל הפאזל בשכבה שניה חיזוק ולמקרה שחלקים פוספסו בפעם הראשונה. חושבת שכדאי לנצל את כל הממרח שמתקבל אלא עם כן יש עוד פאזל שאתה רוצה למסגר באותו מעמד. נ.ב. הכנתי בקופסא שקופה את הדבק ונשאר לי עוד חומר. ין לי מושג לכמה זמן עוד יחזיק אולי מישהו נוסף מהפורום יוכל לענות על השאלה. לגבי המחירים של מיסגור מומלץ להכנס לרשימות בפורום תחת מיסגור והדבקה לקבל שמות של ממסגרים. אני מסגרתי לפני 3 שנים בערך, 500 חלקים בסביבות 85 ש"ח. בטוחה שעוד חברים הבפורום יוכלו ליעץ מהנסיון שלהם. נשמח לראות תמונות של הפאזל... המשך שבוע טוב בהצלחה

תודה :)

85 זה בערך ל-500 חלקים? אז בטח ל-1000 זה יהיה יותר .. כבד עליי כרגע, אני חייל משוחרר בלי עבודה כרגע ואני מעדיף לבזבז את הקצת שיש לי על הסופ"שים.. יש איזה דרך אחרת לתלות על הקיר בלי לבזבז 100 שקל? פאזל כזה יפה חבל שסתם ישב על שולחן.. אני אצלם אותו מחר ד"א.

כן, ניתן להדביק על קרטון,

ואת הקרטון לתלות על הקיר עם שני קליפסים או ווים. בטח ישימו תמונות אנשים שעשו את זה. יוצא די יפה.

והאבקה גם די מדביקה, לא רק מגנה.

ניתן לפרק את הפאזל אחרי הדבקה בדבק הזה שמגיע במעטפה, אבל זה יותר קשה מאשר לפרק פאזל שלא מרחו אותו בזה (וזה אומר שהוא לא יתפרק בטעות). אפשר לתלות גם בלי קרטון - למרוח מקדימה בדבק הפאזלים, להפוך, להדביק מאחורה ברצועות של נייר דבק רחב, לשים שני קליפסים, ולתלות. ככה אני עשיתי בפאזל של המונה ליזה שתלוי לי בחדר.

למעלה