שלום לכולם

yosi9cohen

New member
שלום לכולם

אני בן 33 מפ"ת ונמאס לי מנשים בגילי. אני יותר מסתדר עם נשים מבוגרות, יש לי יותר שיחה איתן ואני אוהב לשבת לפטפט איתן. הבעיה שכל פעם שאני רוצה להכיר בחורה בת 58 ומעלה, אז לפעמים זה מתקבל בחשדנות ואינני מבין מהי החשדנות. האם תוכלו להסביר לי מהי אותה חשדנות ? אין לי כוונות רעות בלהכיר בחורות מבוגרות, אלא אני פשוט יותר נהנה לשוחח איתן והייתי רוצה שתהיה לי חברה בגיל כזה שנבלה מול הטלויזיה בשיחת סלון עם בירה. הבעיה היא שרוב הנשים בגילאים הללו אינן גולשות באינטרנט, והייתי מעוניין לקבל עצה איך להכיר נשים כאלה שמעוניינות בקשר (היכול לכלול גם סקס כמובן). תודה

צלליתה

New member
אז הנה, אשת בשורות אני

אמא של ידיד שלי, אישה בשנות השמונים שלה, גולשת באינטרנט. ויש גם צעירות ממנה. נכון שנהוג לחשוב שנשים מבוגרות לא גולשות, אבל מסתבר שזה בכלל לא נכון. למשל, רוב מקומות העבודה משתמשים במייל להעברת הודעות, אינטראנט, וכו, מסתבר שגם נשים עובדות, וגם הן למדו להשתמש ברשת. אחת הסיבות שנשים מבוגרות לא מחבבות גברים צעירים היא שגברים צעירים חושבים שהן מבוגרות ולא מסוגלות להשתמש באינטרנט. אבל עובדה. הנה אני מסוגלת. אני גם מסוגלת לתנכנת וידאו. או להתקשר מטלפון סלולארי. (מה עוד זקנות אמורות לא להיות מסוגלות לעשות?) ועכשיו לשאלתך אענה לך מהמקום האישי שלי ואסביר לך למה אין לי ענין ביחסי חברות (היכולים לכלול גם סקס כמובן) עם גבר בגילך. הסיבה היא שאנחנו נמצאים במקומות מאוד שונים בחיים. לי יש ילדים, נכדים. הם חשובים לי מאוד. חברתם נעימה לי. גילם כגילך. אבל עם כל חיבתי אליהם, אין לי חשק לצרף עוד אחד לחבורה. אני מבשלת לילדים שלי, מכבסת בעת הצורך, עוזרת בכסף. אני לא רוצה לבשל, לכבס או לתמוך כלכלית בעוד ילד. לי יש קריריה, יש לי מונטין מקצועי, יש מאחורי הרבה פרויקטים מענינים. אתה, מן הסתם סיימת למודים לא מזמן. אני בטוחה שיום יבוא וגם אתה תגיע להשיגים נאים בתחום שלך אבל כרגע אנחנו במקומות שונים. אם נהיה ביחד, נגיד, תזמין אותי לטכס הענקת תארים באוניברסיטה? יש לי כסף. ורכוש. אני מעונינת בגבר במצב דומה. יש לך דירה? חסכונות? קרן השתלמות?. אני מחפשת גבר ליחסי חברות (היכולים לכלול גם סקס כמובן) ובין השאר אני רוצה לבלות איתו. לא רק מול הטלויזיה עם בירה. את זה אני יכולה לעשות לבד תודה רבה. האם אתה תרצה להופיע איתי בציבור? במסעדה? בארוע של העבודה שלי? שלך? ובענין הסקס, גברים צעירים חושבים שהם מאהבים נפלאים. כשתתבגר קצת תבין שכדי להיות מאהב נפלא צריך הרבה יותר מעור חלק. והכי אני שונאת שגברים צעירים חושבים שאני צריכה להיות אסירת תודה שהם בכלל מוכנים לחשוב על יחסי חברות (היכולים לכלול גם סקס כמובן) עם מבוגרת. אז זהו. שאני לא אסירת תודה, אולי כי אני פשוט לא מעונינת.

yosi9cohen

New member
אנסה מהדברים שכתבת להתאים עצמי

קודם כל אני מודה לך שנתת את זווית השקפתך. אלמד מזה כדי להתאים את עצמי על מנת להשיג את מטרתי (כי בכל זאת ישנן בחורות בגילך שהיו מעדיפות לבלות מול הטלויזיה עם גבר מבלי שגילם כל כך אכפת להן שהרי זו מטרתי). אני מבין שאישה עם ילדים לא תשלים עם עצמה להיות עם צעיר ממנה בגלל הנימוקים שמנית, על כן, אם אתרגם את מה שכתבת לעצה אחת, הרי שהעצה העולה בין השורות של תגובתך שסביר יותר שהבחורה בת ה 58 ומעלה אותה אני מחפש תהיה בלי ילדים בכלל. אני מנסה לתרגם את הנימוקים שכתבת לעצות שיעזרו לי להתאים את עצמי להשיג את מטרתי להנות עם נשים בגילך בכיף ולזכות לשיחות סלון עם אישה בגילך. אגב, אני מאוד נהנה לשוחח עם נשים גם על ילדיהן ולפעמים הן נעזרות בי בעצות ואני מגיעים למחשבות פילוסופיות עמוקות ויודעים ביחד להעלות תרחישים אפשריים על מה יהיה ואני יודע להדריך אותן מעולה והן תמיד מחמיאות לי ואוהבות את הקו מחשבה שלי שהוא קו מחשבה של אדם מנוסה מבוגר. הן מחמיאות לי שאני איש שיחה מעולה, ואני מרגיש שגם הן נשות שיחה מעולות, שאין בחורה בגילי שיכולה להיות כמוהן מבחינת נסיון והבנת החיים, רק שחסר לי הסקס איתן. איך ניתן לתרגם את מה שכתבת לעצות שיעזרו לי להשיג את מטרתי להכיר בחורה בלי ילדים שאוהבת את מה שאני מחפש ותתאים לזה ?

צלליתה

New member
ספרת על היחסים המצוינים שהיו לך עם נשים

מבוגרות. אז כמו שמצאתן אותן, בדיוק באותה שיטה, חפש אחרות דומות להן.

yosi9cohen

New member
הבעיה שהן חברות של אימא שלי

הן חברות של אימא שלי אז לא מתאים לשאוף לקשר מיני איתן.

66Amiram

New member
באתר של YNET יש הרבה פורומים רפואיים

פנה לאחד מהם בתחום שיכול לעזור לך . לדוגמא : http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2236-18028,00.html

אנסה לענות לך

יש מעט נשים בגלאים שציינת ללא ידים הפנויות לשבת ולדבר עמך בכל גיל יש את הצרכים שלו וזה משתנה מאדם לאדם בעבר הקשר עם ההורים היה חזק יותר , את השיחה שאתה מבקש ערכו בחברה וולמדו מהזקנים יותר אבל המיתרנות המינית הפכה את הרצונות של הצעירים יותר לבקש את הקשר המיני והיו דברים מעולם למשל אידית פיאף שתמיד עודדה צעירים לשיר או הקשרים שהיו לשושנה דמארי עם אומנים הצעירים ממנה בשנים אבל הקשר המיני בין נשים בוגרות לצעירים פחות מקובל חברתית ולכן נחשב כסטיה לצערי האינטרנט מאפשר לאנשים להביע את הרצונות המינים ללא שיקול דעת משני וכל החברה שלנו משתנה וזה לא לטובה , כי המתירנות והזילות של יחסי המין המזדמנים מונעים מאנשים צעירים לנות קשרי אהבה עמוקים עם אחת ויחידה ומרגילה אותם לריבוי נשים וככה לא ניתןן לבנות משפחה יציבה , כאשר הגבר או האישה לא רוצים או יכולים לבנות את הקשר האישי האחד והיחיד לכן אני כן משוחחת עם צעירים ממני בצט אבל לא נפגשת ולא יוצרת קשרים ידידותיים עם צעירים ממני כמוך ואני אכן רווקה ללא ילדים בגיל 51 , צעירה ברוח אבל רוצה חבר בין גילי , שהחברות תעניק לי הכל ולא זמניות

מסכימה עם מה שכתבת חוץ מההגדרה שזאת :

סטייה. אולי לא מקובל אבל למה להגדיר את זה כסטייה? מי שמעוניינת בצעירים ממנה שיבושם לה .

ben 911

New member
אני כאן מדיר את רגלי מהעליהום הכללי..../images/Emo31.gif

אני חושב שצלליתה הביעה יפה את רחשי לבם של כל שוכני הפורום. באופן ענייני ולשביעות רצוני.

בן, עוד לא השתחררת מלחץ הניהול../images/Emo2.gif?

אתה כבר לא חייב להגיב על כל חרטא
תגיב ל-
ול-
שלי,,זה הרבה יתר נעים ולא כ,כ חרטא ברטא,

הנושא הזה נטחן בכל האינטרנט

שוש מקסימה לי מתברר כיום שכמות הצעירים הפונים לחפש נשים בוגרות עולה כיום וחלק גדול ממה שהם מתלוננים עליו זה התקשורת הטובה יותר עם נשים בוגרות שיכולת התקשורת עם נשים בגיל שלהם היא פחות טובה הם טענו באוזניי שלצאת עם צעירות צריך להשקיע המון כספים שאין להם , כי ככה מצפות הבנות הוא מעדיף לשבת על כוס קפה עם אשה כמוני מאשר לבלות במנועדון מרעיש ויקר אז זוכרת את הספר גברים מוונוס ונשים ממאדים על קשיי התקשורת בין הגברים לנשים בעבר היה מקובל שגבר מבוגר יתחבר לאשה צעירה אבל אשה שתתחבר לגבר צעיר ממנה מתקבל פחות טוב וזה משתנה כיום , מתחילים להיות זוגות ,בהם האשה בוגרת מהצעיר שלצידה, לרוב הוא יוצג כמאהב שלי הקשר הוא דסקרטי יותר ומיועד להנאה הרגעית ותו לא , עד שהוא מתאהב ונושא לאישה אשה צעירה ובונה משפחה אז האשה הבוגרת נשארת לבד עם לב שבור, או שהיא ממשיכה להיות המאהבת שלו בסתר ומראש הוא בונה משפחה עם ריבוי נשים אחת אהובה והשניה לייצור ילדים ואם המשפחה

למעלה