שלום לכולם

דריננה

New member
שלום לכולם

אני קוראת "שקטה" בפורום ונהנית מאוד. אבי נפטר לפני כשנה וחצי ומאז התחלתי לחוות דברים מוזרים. עד אז לא האמנתי שיש כאלו דברים. חלומות שמתגשמים חזיונות- הבזקים של עתיד שמתרחשים!! אני רואה דברים... רציתי לשאול אם אפשר- על גלגולים קודמים האם החושים האלו מתפתחים האם זה יתקדם? ואיך מפתחים את זה.? האם את רואה אותי ואת אבי בגלגולים קודמים.? תודה על כל תשובה!

רותי 11

New member
דריננה יקרה ../images/Emo140.gif

שמחה לראות שהחלטת להיות משתתפת פעילה. השאלה שלך לא מצריכה בדיקה של חיים קודמים, מה שאת מתארת בהחלט יכול להתפתח אם תאפשרי לזה להגיע ממקום של אהבה ובטחון ולא ממקום של חשש והיסוס. קורים דברים תעלי שאלות מול אותם דברים באותו רגע ואם תהיי מספיק פתוחה את גם תקבלי את התשובות בו במקום. תעשי יותר מדיטציות יותר התחברות לשקט הפנימי שלך יש גם המון תרגילים להתחברות פנימה באינטרנט, רק תעשי חיפוש ויעלו לך המון תרגילים כאלה וכמובן שתעשי רק מה שמרגיש לך נכון ושאת מתחברת אליו כי זה מה שיהיה נכון לך. לגבי גלגולים קודמים שלך ושל אביך בהחלט היו לכם גלגולים משותפים לא סתם אתם אבא ובת וכמו שציינתי לא אחת כאן בפורום כל מי שאנחנו מכירים בחיים האלה יש לנו הכרות איתם מחיים קודמים.

למעלה