שלום לכולם!

RichardSmith

New member
שלום לכולם!

שמעו קטע... פנו אלי מנהלות הפורומים, מכיוון שהייתי פעם פעיל בפורום, וביקשו שאחזור להשתתף. בדיקה קטנה של ההודעות החדשות ביותר בהחלט מגלה רמה מסויימת של חוסר פעילות... גם במרקר ניסיתי להרים קהילת סטודנטים: http://cafe.themarker.com/view.php?u=62444 כזו שמשלבת את פורום סטודנטים של תפוז ואת הפורום הזה. גם היא די מתה. האומנם יש צורך בכזה פורום? התרבות ההתאגדותית החברתית זרה לאופי הסטודנטיאלי הישראלי, לא? בארה"ב יש אגודות (Fraternity) לפי ציונים, למשל. האם זה המצב כאן? באופן וירטואלי, כמובן.

maverick 42

New member
לא הייתי מייחס הרבה חשיבות למייל הזה

הוא לא כזה אישי כמו שנדמה לך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=457&msgid=118400432 מקביל בערך לאס אמ אס של: "שתהיה שנה טובה ומבורכת בה יתגשמו כל משאלותייך". (מי ששולח לי הודעה כזאת הוא לא באמת חבר שלי, ולא באמת רוצה שתהיה לי שנה טובה ומבורכת)

RichardSmith

New member
חצי-אישי, חצי-אוטומטי...

הרי כן הייתי בפורום הזה בזמנו. מוזר ש-IMlost קיבל את ההודעה הזו כי הוא כן מבקר בפורום מתמטיקה...

maverick 42

New member
בגלל זה אל תייחס חשיבות ../images/Emo13.gif

אפילו ה bots שלהם לא יודעים מה שהם עושים

RichardSmith

New member
זאת לא הנקודה...

סתכל על התאריכים של ההודעות. שוב אני שואל, האם יש טעם לפורום?

זכוכיות

New member
אני קיבלתי שניים כאלה

פורום כלבים ועוד איזה פורום וגם חבר שלי קיבל...

Lir האחת

New member
../images/Emo45.gif

אכן הייתה פניה מטעם תפוז לגולשי עבר מפורומים אלו ואחרים. במידה ולא חשת געגוע, אינך מחוייב לחזור

ebi83

New member
יש צורך.

אם אתה לא מרגיש אותו סבבה, אבל תמיד כיף להרגיש שיש איתך עוד כמה חבר'ה בקלחת שמבינים ויכולים לעזור. ולא נראה לי שיש כאן חלוקה לפי ציונים, ממש לא...

RichardSmith

New member
לא טענתי שיש *כאן* חלוקה לפי ציונים.

לעזור? מטרת הפורום היא חברתית, לא לעזור. בשביל עזרה יש את פורום סטודנטים. זה לא עניין של הרגשה. כיף להרגיש שיש עוד כמה חבר'ה בקלחת? צרת רבים, חצי נחמה?

RichardSmith

New member
לא טענתי שיש *כאן* חלוקה לפי ציונים.

לעזור? מטרת הפורום היא חברתית, לא לעזור. בשביל עזרה יש את פורום סטודנטים. זה לא עניין של הרגשה. כיף להרגיש שיש עוד כמה חבר'ה בקלחת? צרת רבים, חצי נחמה?

ebi83

New member
אני לא מדבר על עזרה קונקרטית

שזה מה שמקבלים בפורום סטודנטים, אני מדבר גם על צרת רבים... וגם על זה שיש אנשים שהם פחות או יותר באותו ראש כמוך שאתה יכול לדבר איתם על דברים פחות לימודיים. אבל למה אני מנסה להסביר לך? אם אתה לא מרגיש צורך אז מה אתה עושה כאן? מנסה להבין אותנו?? ניסית לפתוח פורום כזה בעצמך ולא הלך לך אז אתה בא להוציא את האגרסיות כאן? לנגח זה הכי פשוט, קבל את זה כאקסיומה קיימת ותזרום עם זה

RichardSmith

New member
חס וחלילה אגרסיות

אוקי, יש כאן סטודנטים כמונו כאן שאפשר לדבר איתם על דברים פחות לימודיים. למה זה לא קורה?

ebi83

New member
זה קורה, אבל לא בטירוף.

מה לעשות שלכולנו (לפחות ככה אני רוצה להאמין) חיים מחוץ לכאן, אז פעם ב... מתעדכנים ואם למישהו יש משהו להגיד אז מתפתח מזה משהו, אני לא לחוץ לייצר שרשורים ונראה לי שכך גם השאר. טוב לנו ככה, אז אני לא רואה סיבה לשאלות שלך...

Lir האחת

New member
אני לא חושבת

שאני או מישהו כאן צריך להצדיק בפניך את קיומו של הפורום הזה.

RichardSmith

New member
המטרה שלי הפוכה...

עצוב כל כך שאתם רק מתגוננים. רק מעיד על חוסר הצורך בפורום הזה. אילו היית באה לאחד מהפורומים שלי והיית שואלת אותי את אותה השאלה, הייתי עונה לך בקלות. למשל הפורום הזה: http://cafe.themarker.com/view.php?u=35792 נועד לשיתוף מידע אודות מד"ב ופנטזיה, בצורה כללית. את צריכה להצדיק את קיום הפורום בפניך... את הרי משקיעה את זמנך בניהולו. הרעיון המקורי היה שבפורום סטודנטים היו דיונים חברתיים שנבלעו בדיוני השאלות ולכן החליטו להקים את הפורום הזה. לאחר התקופה הראשונית, ההתלהבות, היתה כאן תקופה של שאלונים כאלו ואחרים, ברגע שהתקופה הזו נגמרה, לא נשאר כלום. כן, גם אני הייתי חלק מהתקפת השאלונים הללו, העלתי והשתתפתי. השאלה מה עכשיו. כמובן שאין תשובה.

silverhawk

New member
דמגוגיה בגרוש

להמשיך לפמפם, פעם אחר פעם, הודעה אחר הודעה, את הביטוי 'מה הצורך בפורום הזה' על הווריאצות השונות שלו, לא יוביל אותך לשום הארה. אם נדמה לך שהארס והמרמור בהודעות שלך חבוי בצורה מתוחכמת, אתה טועה טעות מרה. לא, אף אחד אינו צריך להצדיק את קיומו של הפורום בפניך. ולא, אף אחד אינו צריך לתת הצדקה מהותית כלשהי לקיומו אפילו בפני עצמו. לטעמך הפורום מיותר? שיבושם לך, לא מחזיקים אקדח בצמוד לרקתך ומכריחים אותך לגלוש בו (ואם כן, יש לך בעיה חמורה הרבה יותר מהשטח הוירטואלי שהפורום גוזל...). אם אנשים גולשים וכותבים כאן, כנראה שהם מפיקים מכך משהו, ולא נראה לי שאתה האדם אשר יחליט אם הדבר ראוי או לא. אז עד שלא יעסיקו אותך בתפוז כחלק מהנהלת הפורומים, השאר את מלאכת הבקרה להם. אתה מוזמן לחזור לקפה.

למעלה