שלום לכולם

שלום לכולם

קוראים לי דניאל, אני בן שנה ותשעה חודשים, ואמא שלי מטורפת על קרן פלס, וכבר בבטן הייתי שומע אותה כל היום... ביום שישי הזה יש לאמא שלי יום הולדת, והיא יודעת שקרן תופיע במצעד הגאווה. מאחר ונהיה שם, ולקרן יש הופעה בערב רחוק מאוד מת"א\, הייתי רוצה לדעת אם יש דרך להשיג את המייל שלה כדי לבקש ממנה שתקדיש לאמא שלי שיר באהבה ממני... האם מישהו כאן יודע איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש, דניאל שאוהב את קרן פלס ומת על אמא שלו!!1

מחונן אתה../images/Emo6.gif

כבר בגיל הזה יודע לכתוב, להקליד במחשב
איך שהנוער מתפתח
איינשטיין קטן

אני באמת מחונן...

ובאמת באמת מעוניין לבקש מקרן שתקדיש לאמא שלי שיר במצעד!! אז נכון שזו האמא השניה שלי שמקלידה בשבילי, והשהרעיון הוא שלה בכלל, ושנינו מעוניינים לעשות לאמא שלי שמח כי שנינו אוהבים אותה, זו לא סיבה לא לעזור לי... מישהו, בכל זאת?

תשלח (תשלחי?) מסר לכינוי - הי זאת קרן

לא מפרסמים כאן את האימייל שלה למרות שלא נראה לי שזה יקרה, היא מקבלת מאות פניות דומות לזו

המון תודות!!!

שלחנו, אני אומא שלי!!! אני זה לא כולם, ואולי לכבודי היא תסכים? אני חייב להאמין... תודה רבה!

veredmp

New member
יש מצב

אחרי הכל, כמה פניות מילדים בני שנה ותשע היא מקבלת ביום?!?!?

תודה לכולכם!

מחמם לי את הלב שאתם מחזיקים לי אצבעות! כל הזמן אני בודק אם קיבלתי תגובה מקרן, אבל עד עכשיו אין לי תגובה,אני ממשיך לקוות, בכ"ז, יש לי סיכוי עד מחר... :) אעדכן אתכם אם אצליח להיות התינוק הראשון שהמיס את הלב של קרן...:) בנתיים חג שמח לכולם.

סטייליש

New member
אם יש מישהו

ששכן הולך והולך עם מצלמה בבקשה בבקשה תסריטו לי את מירייי =[ זה קטע קצר.. בבקשהההה אני וייתרתי אחרי הרבה אילוצים כי אין לי מה לעשות הייתי אמורה ללכת.. אודה למי שהולך וייסריט =] תודה 3>

blackfield2

New member
אם היה לי בן ואני הייתי בתור הבן שלי

הייתי מבקשת מעצמי להפסיק לעשות לעצמי פאדיחות והייתי מכפכפת את עצמי כי עשיתי לעצמי בושה. או משהו כזה O__________O אחלה ילד יש לך

למעלה