שלום לכולם...

Rוית

New member
שלום לכולם...

אני צופה די חדשה בבאפי, כלומר ראיתי את עונה 4 (אני חושבת) שהיתה בביפ, ועכשיו התחילו מההתחלה וכמובן התמכרתי... אני מדי פעם מבקרת בפורום ותמיד צצות לי שאלות ואני שוכחת לשאול, אז החלטתי להתחיל לשאול...
שאלה שהיום עלתה לי: מה נסגר עם השיער של אוז???? למה הוא פעם שחור, פעם ג´ינגי כזה, למה זה? (דרך אגב ווילו היתה כזו חמודה היום בפרק :"I THINK I´M A GROOPY") אהה יש לי עוד שאלה... היה את הפרק שאוז וווילו התחילו לצאת או משהו כזה, בכל מקרה הם ישבו בטנדר של אוז והם חיכו שזאנדר וקורילדיה יסמנו להם לבוא מהמחסן נשק (הם לקחו משם בזוקה לפוצץ את השופט הזה), בכל מקרה, אני חושבת שאוז אמר שם משהו בסגנון ששהוא מסתכל עליה בכיתה לפעמים הוא רוצה לנשק אותה וכו´, אבל איך זה יכול להיות אם אוז שמיניסט וווילו שביעיסטית (או איך שהם לא קוראים לזה) שהם באותה כיתה??? תודה לכל מי שיעזור לי בשאלות שאני בטוחה שלמומחי הפורום פה הם קלות ביותר...

Lizz

New member
השיער של אוז...

כי הוא צובע? ובקשר לכיתה, אני לא בטוחה, אבל האחיין שלי בכיתה ב´ ולומד חשבון עם כיתה ה´ ותנ"ך עם כיתה ו´, או משהו בסגנון.

star lili

New member
שלום Rוית!

בקשר לשאלה השנייה- הוא אמר שהוא יושב בכתה ובמקום לחשוב על השיעור (כי זה אף פעם לא יקרה...) הוא מפנטז על לנשק את ווילו. הוא לא רואה אותה- כי היא לא איתו בכיתה, הוא רק מפנטז. זהו וברוכה הבאה! any fan of Alanis...

Rוית

New member
אההה...

בקשר לכיתה הבנתי, אולי באמת לא שמתי לב שהוא אמר שהוא מפנטז ולא מסתכל.. אבל בקשר לשיער, מה הקטע של הצביעה הזו? חשבתי אולי כי הוא שיחק בסרטים באותו זמן של צילום הסידרה או משהו כזה, אבל אני מניחה סתם הוא החליט לשנות פריזורה בכל פרק... תודה רבה לכולם... (נ.ב-אם את גם אוהבת את אלאניס, את מוזמנת לפורום)

resputin

New member
מוזר..

.. בדיוק שוחחתי עם חברה שלי על הנושא הזה: לאוז יש בעקרון שיער ג´ינג´י, אבל הבעייה היא שזה מדגי שלו את צבע הפנים הלבן, ואת הגבות הבהירות וזה גורם לו להראות ממש חולה <ככה היא אומרת>, ושהוא צובע לשחור כי זה... כיף? לא יודע, נולדתי עם יער שחור ואני לא חושב שזה כזה "מיוחד"..

Buffybot

New member
בעונה שלישית

בפרק הראשון, "אן", מתברר שהוא נשאר כיתה באותה שנה, למרות שלקח שיעורי קיץ, ואז הוא גם מסיים בית ספר יחד עם שאר החבורה. אוז-שיער: זה לא קשור לאוז ממש, אלא לסת´ שמשחק אותו. הוא צובע כבר מגיל 8 נדמה לי את השיער. אני לא רוצה לחשוב מה מצב השיער שלו ואיך הוא לא נושר לו. העניין הוא, שזה לעולם לא ייגמר וסת´ ימשיך לבצוע את שיערו בגוון צבעי הקשת ואנו צריכים ללמוד לחיות עם זה, או לפחות לעשות הימורים לכל פרק איזה צבע שיער יהיה לו הפעם. ולעניין אחר, סת אמור לשחר באוסטין פווארס 3 נכון? כי הוא שיחק בקודמים אבל לא שמעתי שום דבר על זה. זה אמור להגיע בשנה הקרובה לארץ?

Rוית

New member
עוד שאלה שנזכרתי כעט...

אמא של באפי בשלב מסויים תגלה על באפי לא? כי אני זוכרת בעונה 4 שהיתה בביפ, אז היתה את הקוטלת הרעה שהתעוררה מתרדמת (שכחתי לגמרה את השם שלה, סורי.. אוףףף זה עומד לי על קצה הלשון) אז היא קשרה את אמא של באפי והאמא אמרה לה שתכף תבוא הבת שלה ותקרע לה את הצורה, אז אני מניחה שהיא בשלב מסויים גילתה.. מתי זה יהיה?

Lizz

New member
יכול להיות שאני טועה

אבל זה לא קרה בסוף עונה 2? היציאה מהארון, וספייק? becoming 1 או 2.

Rוית

New member
מה זה קשור?

ואני יודעת שהוא עוזב, ואז מתחיל הרומן של ווילו וטארה
אחח הן כאלו חמודות יחד...

ברוכה הבאה רווית!!../images/Emo140.gif

לקוטלת שהפכה רעה קוראים פיית´ בקשר לשיער של אוז, בעיני זה נורא מגניב שהוא מחליף צבעים בשיער זה מוסיף לייחודיות שבו. ואימא של באפי מגלה, נדמה לי כי עברו כמה שנים מאז שראיתי, נדמה לי כשאיזה ערפד חוטף את ג´ויס ולבאפי נלקחו הכוחות, והיא הייתה צריכה להציל אותה בלי הכוחות שלה. וזה כמובן לא בטוח בכלל, כי אני לא זוכרת. מוזמנים לתקן אותי, אנשים.

רינת4

New member
אמא של באפי

מגלה שהיא ציידת ערפדים בסוף העונה השניה, לא? ואז היא לא רוצה שבאפי תמשיך עם זה, ובגלל זה הן רבות והיא עוזבת. היא מגלה את זה כשבאפי באה עם ספייק לבית(הוא מציע לעזור לה להילחם באנג´ל כי הוא רוצה את דרוסילה)ואז הם נאלצים להרוג ערפד אל מול עיני אמא של באפי, מה שהורס להם את כיסוי ה"אנחנו בלהקה"... זה מה שזכור לי. זה היה ככה, לא?

Buffybot

New member
כן, בbocoming part 2

הפרק שדיברת עליו הוא "חסרת ישע". בעונה השלישית אמה של באפי כבר יודעת שהיא קוטלת אבל קשה לה לקבל את זה, ואז היא גם מגלה שהיא מתה לכמה דקות ואז, you know, היא עוד יותר סולדת מהעניין וגם כועסת על ג´יילס על זה

אשמה

New member
לא סתם רבות

אמא של באפי אומרת לה שאם היא יוצאת מהבית, שלא תחזור זו הסיבה שבאפי עוזבת את הבית בסוף העונה השנייה וגם הסיבה לכך שנאי לא כל כך אוהבת את ג´ויס...בלשון המעטה...

Rוית

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif

עזרתם לי רבות... ובאמת הצבע בשיער של אוז זה נותן גוון יפה לסידרה (תרתי משמע
), סתם פשוט התעניינתי לדעת...
שוב תודה לגולם על ההסברים והתמונות...
אהה ובקשר לפיית´-דקה אחרי ששלחתי את ההודעה, נזכרתי בשם, אבל לא רציתי להציף כבר את הפורום, חפיף...

למעלה