שלום לכולם...
אני צופה די חדשה בבאפי, כלומר ראיתי את עונה 4 (אני חושבת) שהיתה בביפ, ועכשיו התחילו מההתחלה וכמובן התמכרתי... אני מדי פעם מבקרת בפורום ותמיד צצות לי שאלות ואני שוכחת לשאול, אז החלטתי להתחיל לשאול...
שאלה שהיום עלתה לי: מה נסגר עם השיער של אוז???? למה הוא פעם שחור, פעם ג´ינגי כזה, למה זה? (דרך אגב ווילו היתה כזו חמודה היום בפרק :"I THINK I´M A GROOPY") אהה יש לי עוד שאלה... היה את הפרק שאוז וווילו התחילו לצאת או משהו כזה, בכל מקרה הם ישבו בטנדר של אוז והם חיכו שזאנדר וקורילדיה יסמנו להם לבוא מהמחסן נשק (הם לקחו משם בזוקה לפוצץ את השופט הזה), בכל מקרה, אני חושבת שאוז אמר שם משהו בסגנון ששהוא מסתכל עליה בכיתה לפעמים הוא רוצה לנשק אותה וכו´, אבל איך זה יכול להיות אם אוז שמיניסט וווילו שביעיסטית (או איך שהם לא קוראים לזה) שהם באותה כיתה??? תודה לכל מי שיעזור לי בשאלות שאני בטוחה שלמומחי הפורום פה הם קלות ביותר...
אני צופה די חדשה בבאפי, כלומר ראיתי את עונה 4 (אני חושבת) שהיתה בביפ, ועכשיו התחילו מההתחלה וכמובן התמכרתי... אני מדי פעם מבקרת בפורום ותמיד צצות לי שאלות ואני שוכחת לשאול, אז החלטתי להתחיל לשאול...