שלום לכולם!

jenka5

New member
שלום לכולם!

החלטתי לעבור דירה אבל לצערי בדיוק מרקורי עוד מעט מתחיל בנסיגה:(... אם אני אחתום על חוזה אחרי הנסיגה אך אתחיל לחפש דירה ושותפים בזמן זה עדיין נחשב כהתחלה של משהו חדש בזמן הנסיגה? כי אני מאו מושפעת ממנה ולא רוצה שמשהו יתפקשש מה אתם אומרים להתחיל לחפש בזמן הנסיגה או לחכות עד שתעבור עם ראש שקט תודה

ilanamysticana

New member
מרקורי ברטרו

מרקורי ברטרו גורם לדברים שהיו קורים ממילא שיקרו מהר יותר וצפוף יותר. מרקורי ברטרו אחראי לתקלים בתקשורת לתקלים בגלי אנרגיה שיש להם תוצאה לא נעימה. יש שאומרים שכאשר מרקורי ברטרו עדיף לא לעבור ניתוחים שאפשר לדחותם. רצוי לדחות דברים שאין הכרח לעשותם כעת. לחתום על חוזים לא מומלץ כי משהו ישתבש בדרך כלל זה שמקבל את הדירה אצלו יהיו דברים בלתי ברורים. לחפש דירה אפשרי בהחלט אפשר לעשות הכל כרגיל רק לזכור שהכוכב גורם לקצר בתקשורת למכשירים חשמליים להתקלקל מוקדם יותר. פשוט צריך להיות ערים לענין. ולכל אלה שאינם ערים כשקורים להם דברים הם רואים בזה קלקולי החיים הרגילים .יש להמשיך ולחפש רק לדחות את החתימה לעוד חודש בערך.

jenka5

New member
לא הבנתי את הערה...

בכל מקרה אם יש לך משהו אחר להגיד אתה מוזמן להתחלק במידע...

בבקשה

במצב רטרו, של כל כוכב אגב, לא רק מרקורי נמצא ברטרו, ובימים אלו נפטון מתחיל רטרו שיכול להשפיע הרבה יותר. בכל מקרה, במצב רטרו הנושאים שעליהפ מופקד הכוכב נעשים בצורה אחרת. אצל מרקורי, האחראי בין השאר על התקשורת, נקבל אופציה להסתכל על הדברים אחרת, אם ניתן לכך את הזמן המגיע להם נוכל להשיג ולתקן דברים שלא רואים בזמן תנועה רגילה קדימה. זו הסיבה שכדאי להתעכב על נושאים כמו חוזים וכו. קילקולים -אגב, יש תמיד לא רק ברטרו.

לא הייתי עושה מזה כזה עניין

רטרו שמטרו-החיים ממשיכים איתו ובלעדיו. בכל מצב כוכבים יש משהו שאפשר ללמוד עליו על עצמך וגם בזה.להיות משותק מפחד כי כוכב מסויים הולך אחורנית נראה לי לא בריא מבחינת התלות הזאת באסטרולוגיה. לדעתי תעשה את מה שאתה צריך ורק אחר כך תחשוב על הדברים האחרים.

לא מסכים

זה בהחלט זמן לימודי מאוד, ולא רטרו שמטרו שהחיים ממשיכים כרגיל. פתיחות ומודעות מביאים איתם ים של תובנות בזמן כזה. כדאי לשים לב לשיחות שמתנהלות בזמנים כאלה: בדרך כלל הן הרבה יותר חושפניות, מלאות תובנות והבנות, אסימונים נופלים, וים של אינפורמציה מעניינת הקשורה לעבר או לעתיד. שיחות עומק פאר אקסלנס. נראה שדווקא בזמנים כאלה אין שיחות רגילות...
מעניין.

למעלה