זה מה שאני אוהבת אצל ג'ורג' מרטין
הדמויות אצלו כל כך מגוונות עד שכל אחד מאיתנו מרגיש אמפתיה לדמויות שונות לגמרי. שכחתי לנמק למה אני אוהבת את בריאן: בריאן תפסה אותי קודם כל בגלל שהיא אישה ששווה ביכולתה לגברים, וזה מאוד מצא חן בעיניי שהיא מביסה את ג'יים במגרש שלו. היא אישה של כבוד, אחת שאי אפשר להגיד שרעל הוא הנשק שלה. גם המסירות שלה לקייטלין מצאה חן בעיניי, אבל לא רק את התכונות הטובות שלה אהבתי. אהבתי את העובדה שבריאן היא לא דמות מושלמת, שיש לה את הפגמים שלה. האהבה חסרת הסיכוי שלה לרנלי למשל שבאה לדעתי ממקום של קצת טיפשות וילדותיות, כמו שסאנסה התאהבה בלוראס טיירל ב"משחקי הכס". לפחות ככה אני ראיתי את הדברים. הסיבה האחרונה לאהדה שאני חשה לבריאן היא שלרוב האנשים יש ימים כאלה שבהם הוא קם בבוקר מסתכל במראה ומרגיש כמו בריאן, מאוד קל היה להזדהות עם הרגשות שלה. ובאשר לסאנסה - היא כמעט גרמה לי לרצות להתנדב במעון לנשים מוכות! כל כך רציתי להציל אותה מציפורניו של ג'ופרי, שגם אותו כדמות אני מתעבת ולא היה עבורי רגע סיפוק גדול יותר מלראות אותו נחנק למוות. אני אשמח מאוד אם גם אתם תנמקו את הבחירות שלכם. מה גורם לכם לשנוא את סאנסה במקום לרצות להגן עליה מהזוועות ומההתעללות הפיסית והנפשית שהיא עוברת? מאיפה השנאה לטיווין? רק מהאהבה לטיריון? בקריאה שניה שאני עורכת עכשיו אני רואה בו כמה דברים טובים - הוא מתנגד למעשיה של סרסיי בסוף "משחקי הכס" ושולח את טיריון לרסן אותה. הוא מודע לגמרי לעובדה שג'ופרי הוא חתיכת אפס מפונק ואכזרי, בעצם טיווין יכול היה להשיב את הסדר על כנו בממלכה - צדק יבש אמנם אבל צדק. ולמה לשנוא את דאני? היא היחידה שמנצחת מלחמות ועדיין מצליחה לשמור על צלם אנוש ועל מידת הרחמים. היא צמחה מתוך החולשה של עצמה וזה לדעתי ראוי להערצה. נכון, אז היא לא בחרה את חיות המחמד שלה בתבונה, זה לא הופך אותה לחכמה וחזקה פחות. אגב, שמתם לב שגם היא וגם אריה משננות לעצמן מנטרות כל הזמן? מה זה אומר לדעתכם, יש כאן אמירה כלשהי על קסם שנובע מתוך כוח נפשי או סתם איפיון של דמויות?