אילת...
מה שגורם לי לחשוב שימאס לי מהתחום הוא שלמדתי אותו מהתיכון, עשיתי כברת דרך מסוימת בתחום זה אומנם לא לעומק. הפחד נובע מזה שידוע לי שבאונ' / מכללה התנאי קבלה יחסית גבוהים, הלימודים קשים וארוכים במסלולים מסויימים (כמו הנדסה) ,המרצים לא מסבירי פנים לפעמים , רוב הלמידה נעשית לעיתים באופן עצמאי ולא בליווי פרטני כמו שהייתי רגילה אליו ,למרות שיש לי משמעת עצמית ..ולצערי , יש גם נשירות ועזיבות למינהם.(למרות שהכל תלוי בפרמטרים והם משתנים). הפחדים מגיעים בעיקר מהסביבה, אבל משפיעים עליי ללא ספק פסיכולוגית .. למרות שאני יודעת שאם ארצה ואתמיד- אגיע לשם. אני חשופה לסביבת עבודה בקרב סטודנטים. התחומים שמעניינים אותי הם : כימיה, ביולוגיה (כולל כל השילובים של ביוכימיה וביוטכנולוגיה לדוג'),מדעי החיים, אופטיקה. וגם מקצועות שלא בהכרח עוסקים במחקר והם: רוקחות, הנדסה. (אולי הנדסת כימיה שזה שילוב אופציונלי בהחלט). ברור לי שקיימים מסלולים שונים במסגרת התואר שבהם אצטרך ללמוד , וגם אז מה שאלמד - יהיו דברים שאני לא הכי אתחבר אליהם ויהיו נושאי לימוד שאני יותר אוהב. בעקרון , לדעתי, אבחר במקצוע שאני הכי מתחברת אליו, שעושה לי כיף, שאני מסוקרנת לגביו (שלהורים שלי יהיה במה להתגאות - כי התגובה שלהם גם חשובה לי) וכמובן שיש לו ביקוש בשוק העבודה (כי יש תחומים שבלי תואר שני אין מה לעשות איתם, בלי לזלזל באף פקולטה..) כי זה הגורם המכריע. ת ו ד ה ר ב ה !! חני