שלום לכולם

barrett1

New member
שלום לכולם

אני מכיר את הפורום הזה אני נכנס לפה הרבה אבל זאת פעם ראשונה שאני רושם .. בקיצור אני גר בבאר שבע ואני וחברים שלי מארגנים מידי פעם משחקים בפארק אנחנו בערך 10 חבר'ה .. ואנחנו משחקים בשביל הכיף לא משו רציני ואנחנו ממש אוהבים את המשחק ואוהבים לשחק אותו למרות שאנחנו לא כלכך מבינים וגם אין את האפשרות בגלל שאין מגרש וכאלה.. הייתי רוצה לדעת אם בעתיד הקרוב הולך להפתח פה קבוצת פוטבול? כי אני מכיר הרבה אנשים שרוצים לשחק פוטבול ואוהבים את המשחק פה בבאר שבע. ועוד משהו אם יש פה מישהו מבאר שבע שרוצה לשחק איתנו שידבר איתי [email protected]

amit93

New member
אני יודע שיש חברה שמארגנים משחקים

פתוחים באזור הדרום חוץ מזה עד כמה שאני יודע חושבים על להקים קבוצה בדרום ועוד פעם עד כמה שאני יודע זה כרגע בדימונה או משהו כזה. בני כמה אתה וחברים שלך אם אפשר לשאול ?

רוצלישר

New member
'סאמאמא שלך מאניוק

מה אתה מספר לו שחושבים להקים קבוצה בדרום ?! עכשיו בדוק יקימו ועידן יעזוב !! באשמתך !! :(:(:(

The BiG DoT

New member
אל תדאג לא ניקח לכם את הכוכב

כרגע הוא על תקן מושאל וגם זה רק למשחקים בבארי(בתקווה שיהיו כאלה מהשבוע) אנחנו אולי מאוד רוצים שהוא יהיה איתנו בקבוצה אבל לא נחטוף אותו ממכם ואני בטוח שהוא לא יעזוב אותכם רק בגלל שהוא עבר לב"ש ובלי קשר לעידן תקום קבוצה בדרום כנראה שהיא תורכב משחקנים מערד, דימונה, ב"ש, שדרות ובארי

moss84

New member
המשחקים שלנו בד"כ בבארי

אבל אם יש מסה קריטית של שחקנים מב"ש, ויותר חשוב מגרש!! אנחנו משחקים לפעמים גם בב"ש. באופן כללי השאיפה היא לשחק בב"ש.

למעלה