שלום לכולם,

menihe

New member
שלום לכולם,

אני צריך להכניס את הבייבי שלי, ER-5, לטיפול גדול. 1. כמה +- זה אמור לעלות? 2. מה נעשה בטיפול? 3. כמה עולה +- ניקוי קרבורטור? (הבנתי שמומלץ פעם בשנה) 4. אני שוקל לרכוש ארגז (ידוע שזה מכועעעעער אבל זהו כלי התחבורה היחיד שלי). אני רוצה משהו טוב אבל לא במחיר מוגזם. אשמח להמלצות מנסיונכם. תודה לעונים וברכת נסיעה מהנה ובטוחה לכולם מני

assaf87

New member
גם לי יש ER -5

הטיפול הגדול שעשו לי עלה סה"כ 520 ש"ח עם מע"מ אבל עשו לי קצת הנחה, אז אני לא יודע כמה זה עולה בדיוק, אני מניח משהו בסגנון ה600. בנוגע לארגז אני קניתי משהו סיני שראיתי הרבה כאלו והמליצו לי עליו ב400 ש"ח, ארגז גדול, נכנסות 2 קסדות מלאות, לא זוכר כמה ליטר. שאתה קונה את הארגז תראה שהכל עובד כמו שצריך, שהכפתור האדום שמנתק את הרגז מהסבל תקין כדי שלא יעשו לך צרות, לי הוא עשה קצת צרות ופעם אחת נפל הארגז עד שתיקנתי את זה... בהצלחה מקווה שעזרתי במשהו..

menihe

New member
600 נשמע לי ממש זול ביחס למחירים ששמעתי...

ממני בקשו 1000 או 1200 לטיפול גדול.

assaf87

New member
טעות שלי

450 ש"ח טיפול גדול מסנן אויר 120 ש"ח מסנן שמן 82 ש"ח 2 מצתים סה"כ 50 ש"ח שמן מנוע 135 ש"ח 837 ש"ח בלי מע"מ 966 ש"ח עם מע"מ. טעות שלי עמכם הסליחה

mhershcu

New member
נסיון לעזור:

1. טיפול גדול - משהו כמו 1200 ש"ח כפי שכבר נאמר. 2. לגבי ניקוי קרבורטור - לא מכיר המלצה כזו, גם לא ראיתי התייחסות לנושא בספר התחזוקה של הרכב. 3. לגבי ארגז - אני קניתי ארגז משומש של SHAD בנפח 42 ליטר, ב - 150 ש"ח. קצת שרוט אבל ארגז מצוין. ממליץ לך בחום לקנות דווקא ארגז משומש של חברה מוכרת ( GIVI , KAPPA ,SHAD . ...מאשר ארגז חדש ממקור מפוקפק. שים לב שאתה מקבל עם הארגז גם את הבסיס שלו, שמתחבר בברגים לסבל. 4. לגבי סבל (אתה חייב להתקין מתאם בין האופנוע לארגז בדגם שלך), אתה יכול לקנות באתר moto-depot, זה עולה כ - 400 ש"ח כולל התקנה, שמבוצעת אצל וולקוביץ בדרום ת"א. 5. אתה גם יכול לקנות את הסבל משומש, רק שים לב, אופנוע כמו שלך עד מודל 2001 ואחרי מודל 2001 מקבל דגם שונה של סבל, אז שים לב מה אתה קונה. 6. בכל מקרה, התקנה של הסבל באופנוע הזה מחייבת ריתוך של שני פלאחים קטנים לשילדת הזנב, מתחת למושב של המורכב. אם מותקנים לך הפלאחים (ככה זה היה באופנוע שאני קניתי משומש ממישהו), התקנת הסבל לוקחת 5 דקות, ורק צריך למצוא אחד שמתאים. אחרת, נדרשת התקנה ע"י איש מקצוע. בהצלחה

menihe

New member
תודה למגיבים ואודה עוד...

חוות דעת, בעיקר על ארגז (כולל סבל) ופרטים על ניקוי קרבורטור (מחיר, תדירות מומלצת וכו') תודה מני

למעלה