שלום לכולם

B ג ו ד

New member
שלום לכולם

שאלה בהמשך לנושא http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1356&msgid=114798471 כאמור, אני גר ביחידת דיור שהיא בתוך הקוטג' שבו גר בעל הבית. כדי להכנס ליחידה שלי אני נכנס לדירה שלו עולה לקומה העליונה ואז היחידה שלי. בחוזה אותו חתמנו, שמנו לב עכשיו שכתוב "חוזה אירוח" ולא חוזה שכירות, כאשר אני בעצם משכיר ממנו את הדירה בשנה שניה כבר בצ'קים דחויים. מה ההשלכות של 2 הצדדים, האם מותר למשכיר להגידר זאת כחוזה אירוח?? או שישנה פה איזשהי העלמת מס או משהו בסגנון. אשמח אם תכתבו לי מה ההשלכות לגביי (השוכר) וההשלחות לגבי המשכיר. וד"א בנוגע לצו פינוי השבתי לו בחזרה בדואר רשום, מכתב שנכתב ע"י עו"ד. תודה לעונים

לכותרת המסמך יש חשיבות מעטה בלבד

אם בכלל. החשוב הוא המהות. אין לי מושג מדוע זו הכותרת שנבחרה. ואם פנית לניסוח המכתב לעו"ד - מדוע לא שאלת אותו את השאלה הזו?

B ג ו ד

New member
העוד הוא חבר של אחי...

ומה שרציתי לדעת האם יש כאן איזושהיא עברה על החוק כמו למשל העלמת מס או משהו, כי בעצם בגלל אולי שזה ע"ב אירוח ולא שכירות אולי אין מחובתו לדווח למס הכנס וכך הוא פתור מתשלום. כי בעצם זה כן שכירות מידיי חודש הוא מקבל תשלום עבור היחידת דיור אשמח לקבל תשובה

לטעמי אין כאן עבירת מס

להיפךL יש לשער שעל אירוח הוא ישלם יותר מס שכן אינו יכול להינות מההקשלות למשכירי דירות לדיור.

למעלה