שלום לכולם

בורבה

New member
קטנטן מה קורה../images/Emo124.gif

תפשיל וקדימה לעבודה אתה רואה, אמרתי או לא אמרתי רק תלונות. דרך אגב על מה היא מדברת ???

אם

היא לא יודעת! מהיכן אנו נדע...........

סאני42

New member
הריני מכריזה בזאת על החלפת משמרות!!!

נכנסה לפעולה משמרת הלילה. תלונות טענות או בקשות יש להעביר לקטנטן עכשיו הבנת? מחר נבדוק מה עשיתם ביחד כל הלילה... בורבה אתה יכול לצאת מוקדם יותר מהמשמרת...

בורבה

New member
קטנטן מעביר את הפיקוד

בהוראת
42 בהצלחה תחזיק חזק אפשר להתגבר , אתה יודע אמונה. מחזיק אצבעות נ.ב במקרים דחופים ......אתה יודע מה לעשות ובמקרה ולא אתה יודע אייך להשיג אותי אז בהצלחה. |
42 יוצא מוקדם מהמשמרת

odery

New member
טפילים,עלוקות,מוצצי דם

גם את מהקצת שמטילים עליכם אתם מתנערים.איך אפשר לסמוך עליכם,איך?

ציפי81

New member
וואו, את קטלנית, את

גברים דווקא יודעים. השאלה היא, האם הם רוצים...

אiר1

New member
ברוכה הבאה למועדון../images/Emo140.gif

ושימי קצוץ על איך שמסתכלים עלייך. זיכרי תמיד, שמה שבאמת חשוב הוא, איך את רואה את עצמך, כי מזה ייגזר היחס של החברה אלייך, אם זה באמת חשוב לך. אני בכל אופן טוענת, שמה שחשוב זה מה שקורה אצלך, עמוק בפנים. תאהבי את עצמך ותעשי מה שאת אוהבת ומה שטוב לך. כל השאר פחות חשוב. הרבה פחות חשוב.

ציפי81

New member
אם הייתי "סופרת" את התגובות לא הייתי מתגרשת

פשוט תתעלמי מאנשים. הם לא יודעים מה עברת, זה לא העסק שלהם, ואין לך שום סיבה להתבייש (בהנחה שלא עשית שום דבר רע
) בגירושיך. לא מומלץ לעבור זאת, אבל אם נאלצת להגיע למצב הזה - את בסדר גמור! תשמחי שנגמר מוקדם, ובלי ילדים, כל החיים עוד לפניך!

תורני

New member
את עוד גרושה??

העולם הדתי מתחלק ל-2 החלק התורני שבוא שבאמת הגרוש או הגרושה מצב מתסכל ומביך החלק האחר שבו כמו העולם החילוני התגרשת אתה באין

שבילית

New member
היי בונבוניטה!

טוב, אז ככה, אני הייתי יותר שמחה להכיר אותך כשאת נשואה באושר! אבל נגזר שלא, אז מברכת אותך בברוכה הבאה, ומקווה שתתמצאי את האיזון שבין ההשלמה שלך עם הגירושין, לבין הצורך להתמודד בגבורה עם מצבים מביכים. היי חזקה, כמו שכנפיים אמרה- קחי את הכל בהומור... תאמיני לי שהאנשים נבוכים לא פחות ממך מהסיטואציה שבה הם שמחו כשהתחתנת, והנה מתגלה להם בפתאומיות שאת כבר לא...

למעלה