shuki mazuz
New member
שלום לכולם...
אמנם אני בקושי משתתף,אך עדכני בכל מה שכתוב כאן בפורום. למי שלא מכיר אותי,לי קוראים שוקי מזוז ואני בן 21 שממתין כרגע להשתלת ריאה בגרמניה עקב דחייה של השתלה ראשונה שעברתי לפני כ-7 שנים. ורצית לספר לכם סיפור מעניין שקרה לי כאן: כחלק מהזמן שאני מעביר פה בגרמניה,זה לגלוש לפורומים שונים ברחבי האינטרנט,ולהשתתף בהם. אחד הפורומים שאני נכנסתי אליו קוראים לו "גרמניה ותרבות גרמניה"- פורום שמדברים שם ישראלים הגרים כאן בברלין,שנותנים עצות וכל דבר אחר לכל אזרח ישראלי שמגיע לגור בברלין, ואפילו גם סתם לקשקש...נכנסתי לפורום הזה בכדי לשאול "איפה אני אוכל למצוא מסאג' כאן בברלין?" (בדר"כ בארץ אני עושה כל חודש חח...
אז אחד האנשים שענו לי הוא גר כאן בברלין,וקוראים לו אביב, ועם הזמן התחלנו להתכתב,ואז מסתבר שהוא שדרן רדיו כאן בברלין,שמשדר תוכנית ביום שישי בעברית לתושבים הישראלים. אז הוא ביקש ממני אם אני מוכן לעלות לשידור באחד התוכניות שלו רדיו,ואני כמובן בלי היסוס הסכמתי. אחרי כמה ימים נזכרתי שיום ההתרמה של סי.אף בקרוב,ולכן חשבתי אם כבר הוא מעלה אותי לשידור אעלה גם את הנושא של יום ההתרמה,כי יש אפשרות גם לתרום דרך האינטרנט. וזה מה שהיה ביום שישי האחרון עליתי לשידור בשעה 5 בערב שעון גרמניה,וכמעט כל השידור הוא הזכיר את יום ההתרמה,והדגיש כל פעם את האתר של סי.אף שבעזרתו יש אפשרות לתרום דרך האינטרנט. מצ"ב קישור להאזנה. האזנה נעימה,ורק בריאות שוקי.
אמנם אני בקושי משתתף,אך עדכני בכל מה שכתוב כאן בפורום. למי שלא מכיר אותי,לי קוראים שוקי מזוז ואני בן 21 שממתין כרגע להשתלת ריאה בגרמניה עקב דחייה של השתלה ראשונה שעברתי לפני כ-7 שנים. ורצית לספר לכם סיפור מעניין שקרה לי כאן: כחלק מהזמן שאני מעביר פה בגרמניה,זה לגלוש לפורומים שונים ברחבי האינטרנט,ולהשתתף בהם. אחד הפורומים שאני נכנסתי אליו קוראים לו "גרמניה ותרבות גרמניה"- פורום שמדברים שם ישראלים הגרים כאן בברלין,שנותנים עצות וכל דבר אחר לכל אזרח ישראלי שמגיע לגור בברלין, ואפילו גם סתם לקשקש...נכנסתי לפורום הזה בכדי לשאול "איפה אני אוכל למצוא מסאג' כאן בברלין?" (בדר"כ בארץ אני עושה כל חודש חח...