שלום לכולם =) אני חדשה כאן. אני אוהבת את אמיר פיי גוטמן מאז היי פייב. מקווה שתקבלו אותי לפורום. עדן
ע עדן ה1ת New member 24/2/08 #1 שלום לכולם =) אני חדשה כאן. אני אוהבת את אמיר פיי גוטמן מאז היי פייב. מקווה שתקבלו אותי לפורום. עדן
ע ענבר שחר love אמיר New member 25/2/08 #6 ברוכה הבאה מאמי../images/Emo13.gif אני ענבר בת 22 מאילת.תהני כאן
ע עדן ה1ת New member 25/2/08 #8 בוקר טוב לכולם תדה לכולם עד התגובות בוקר טוב ויום נעים אוהבת אותכם ואת אמיר יום טוב ביי
ע עדן ה1ת New member 25/2/08 #12 ../images/Emo20.gif חזרתי הביתה והיה לי יום טוב כי חשבתי שכשאני יגעה הביתה אני יוכל לקרוא את התגובות שלכם ואני כלכך שמחה שלא טעיתי!!! אני ממש אוהבת לחזור הביתה ושיהיה לי מה לעשות. אז תודה רבה לכולכם!!! אוהבת אהבה ענקית עדן
../images/Emo20.gif חזרתי הביתה והיה לי יום טוב כי חשבתי שכשאני יגעה הביתה אני יוכל לקרוא את התגובות שלכם ואני כלכך שמחה שלא טעיתי!!! אני ממש אוהבת לחזור הביתה ושיהיה לי מה לעשות. אז תודה רבה לכולכם!!! אוהבת אהבה ענקית עדן
N nina love amir New member 25/2/08 #11 welcome ברוכה הבאה ברור שאנחנו מקבלים אותך כל מעריצ\ה של אמיר מוזמנים לכאן בחום!!!