שלום לכולם

m a t a n O

New member
סידוני ?

סידוני יקירי, אני לא בטוח שהבנתי למה התכוון המשורר בהודעתו. (יכול להיות שזה אני הוא הלא קוהרנטי ביננו). טל יקירי, אתה יודע מה אני מרגיש בנידון. מקווה שאתה מספיק חזק כדי להבדיל בין טוב לרע ובין מה שמגיע לך. בכל אופן, תעדכן אותנו, נשמח לשמוע מה שלומך :)

sidoni

New member
קוהרנטי....

מה זה אומר ? התכוונתי לכך שלכל אדם יש גבולות ... ומלכתחילה היה ברור שמישהוא הולך להיפגע מהדרך שבא נעשו הדברים והיתה אפשרות לעשות דברים אחרת על מנת למנוע פגיע באדם יקר . אני מקוה כמוך שהוא באמת ידע להבחין בין טוב לרע ואם זאת להשתדל להבין שגם לצד השני יש גבולות ( קיצונים ) והוא לא מעונין בוג קשר כזה. ותסביר לי מה הפרוש של קוהרנטי....בבקשה. אגב אני שמח על הרכישה שלך תנהנה מהמסך החדש .

sidoni

New member
הי תודה ....

מה שלומך יקירה ? תודה על התרגום ... נראה לי שזו פעם ראשונה שאני שומע את המילה הזו... ערב נעים

בשמחה../images/Emo140.gif

שלומי טוב. מה שלומך אתה? שיהיה לך ערב נפלא

unison

New member
היי l a t ../images/Emo24.gif

קורא בהודעה שלך כמה זה לא פשוט לך המקום שאתה נמצא בו, פעם למעלה עם תקוות ציפיות ותחושת יחד וקרבה, ופעם למטה , שלא כלכך תיארת איך זה מרגיש לך... משהו שאני לוקח מהטקסט שלך הוא הניסוח שלך "ידעתי שזה יעלה לי ביוקר" אולי לא בא לך שיהפכו דברים קטנים להרים, או אולי זה רצון לראות את הדברים באופן יותר דומה. נראה לי לגבי מה חשוב לך, אתה מתיחס גם כאן וגם עם עצמך, כנראה שגם איתו. אם יש שם דיאלוג ביניכם, אולי שווה לדבר על הדברים שיקרים לכם ויקרים לכם פחות, בניהם, גם האחד על השני והקשר שלכם. מאמין גדול של כנות וממליץ... למרות שבטוח תמצא את הדרך שלך. המון בהצלחה! רועי.

yosef 30

New member
היי LAT

ערב טוב לך ידידי שמח שחזרת למשפחתנו היקרה. אני מבין שעבר עליך הרבה דברים מעניינים. וגם לא כלכך ברורים
אז אני מבין שהיו לכם עליות וגם ירידות, ובזמן שהיו ירידות היו גם מחשבות אם זה שווה או נכון בכלל להמשיך..... אתה יכול לשתף אותנו מה היה במחשבות האלה. מי חשב, שניכם ביחד או רק אתה לבד
איזה שיקולים עלו להמשיך או לא להמשיך
אתה אומר שאתה מכיר את הבחור, ויודע איך הוא מגיב לדברים ובכל זאת בוחר ללכת לפי הרצון שלך, נשמע שאתה לא ממש הקשבת לעצמך ברגע שבחרת ללכת לישון אצלו. מה מנע ממך לא ללכת לישון אצלו
מה היה כלכך לחוץ להיות איתו באותו לילה כשהוא כבר יישן
האם הוא אמר לך מה הוא חווה מזה שהערת אותו בלילה
נשמע שאתה לא ממש רוצה להבין אותו או מכבד את הדרך שלו, את סגנון החיים שלו. מצד אחד אתה יודע שהוא לוקח את הדברים הקטנים ועושה מהם הרים, ומצד שני אתה לא מקבל את מה שהוא רוצה (שוב פעם אתה לא מכבד את הרצון שלו) וגם בוחר שלא להבין, וגם מבקר אותו כשאתה אומר "דבר כלכך קטן משפיע עליו בצורה כזאת"
התשובה היא כן
אתה ידעת את זה ידידי למה למתוח את החבל יותר מדיי כשלא צריך. לאט לאט.... מחכים להמשך..... יוסף.

שלום LAT, אין דבר מעיק יותר מאשר...

מישהו שזקוק לך כשאתה לא מעוניין בו. ואני חושב שכך אתה נתפש בעיניו. כשעשית צעד לעברו, אפשר לומר צעד נואש - להצטרף אליו בלילה כשהוא כבר חשב שהוא יהיה לבדו - נתפשת בעיניו כאדם נזקק, תלותי. במשחקי חיזור ברוב המקרים, אדם נזקק מעורר דחיה. המשחק הזה יכול להיות אכזרי, וחבל שנפגעת. מקווה שלמדת מהתקרית הזאת ושתוכל לישם את הלקח לבאות. אתה נשמע איש רגיש וטוב וחבל שתיפָגע עוד.

l a t

New member
אני יודע

אני יודע שלא תמיד אני מקבל את ההחלטה הנכונה ואני יודע שלא הייתי צריך ללכת לשם בכח הוא אמר שלא הפרעתי לו בזה שבאתי בכל זאת אבל פגעתי בשלווה שלו ואני יודע שהוא צודק זאת בעיה שיש לי מתחילת הקשר שאני יודע מה נכון לעשות אבל לא תמיד פועל כך בסופו של דבר וזה פגע המון בקשר שלנו לגבי המחשבות אם זה נכון או לא אני יודע שאני רוצה להיות איתו ואני יודע שטוב לנו ביחד אבל התקופה האחרונה ששום דבר לא מוגדר ולא ברור מקשה על שנינו פיזית ונפשית בגלל זה אני חושב לפעמים אם זה שווה או לא שנינו חשבנו ככה לא רק אני

tomeriko t

New member
האמת שלא קראתי את הסיפור שלך בעבר

ואין לי מושג מה הסיפור במלואו אבל לפי מה שהספקתי להבין אני היתי מציע פסק זמן, הפסקה קצרה בה שניכם מנסים להבין איפה אתם עומדים בקשר הזה, מה הציפיות ממנו. אודה לך אם תרשום כאן כמה זמן אתם ביחד ומה הגילאים שלכם, אהיה חכם יותר:) בכל מקרה רק אושר לשניכם, תומריקו:)

yosef 30

New member
תומריקו מה אני לא יעשה בשבילך על הבוקר ../images/Emo3.gif

בוקר טוב תומר מצורף לך קישור לסיפור של LAT שיהיה אחלה בוקר
יוסף.

yosef 30

New member
היי LAT

נשמע שאתה מאוד מבולבל - אם כי אתה מציג עמדה שאתה מבין ויודע מה אתה רוצה. במידה והקשר ביניכם יסתיים, מה אתה חושב שייקרה
איך אתה חושב שתרגיש
זה בסדר לרצות את הבן זוג, זה בסדר "להילחם" על הקשר. אך עד מתי תלחם על משהו כלכך לא מאוזן, לא יציב, לא ברור
כתבת ששום דבר לא מוגדר ולא ברור וזה משפיע ל שניכם נפשית ופיזית. אז אני שואל מה עוד צריך לקרות בכדי שאתה והוא תבינו שזה לא זה
מהם הקווים האדומים שלך
בברכת לילה טוב יוסף.

למעלה