שלום לכולם

tomeriko t

New member
ועכשיו אחרי שקראתי את כל המקרה...

לדעתי הקשר שלכם לא יציב בכלל, פער הגילאים גדול מאוד והתקופות ששניכם נמצאים בהן כרגע שונות. איך הוא מקבל החלטה של להביא ילד בלי שום דעה והסכמה ממך? אתה בגיל 25 מוכן נפשית להיות אבא לילד ועוד לילד שלא מזרעך, ילד שיהיה לו אבא ואמא כבר. אני לא מכיר את בן הזוג שלך אבל ממה שקראתי פה הוא נשמע באמת בנאדם קצת מתוסבך ואתה נשמע ההפך הגמור ממנו. יותר רציונאליף יותר סגור על עצמך. גם אם הוא לא היה אומר לך את כל מה שאמר לך לגביי הזוגיות שלכם אני בעצמי הייתי שוקל את הרצון שלי להישאר במקום כזה למרות האהבה. אהבה במקום כזה, סופה הוא עניין של זמן. אתם בני זוג, יחסית דיי הרבה זמן, שניכם אנשים בוגרים, שימו את הקלפים על השולחן, דברו פנים מול פנים,בלי מכתבים או אימיילים ותבדקו אם יש פתרון שמשביע את רצון שניכם למצב הקיים. מהצד זה נראה ומריח לא טוב. לא פער הגילאים ולא טיב הקשר. מקווה שעזרתי, תומר:)

tomeriko t

New member
זה נראה כאילו כולם רואים את זה ואתה לא

אתם צריכים לסיים עם זה. לצערי איך שזה נראה מהכייון שלי, בנאדם שאומר דברים כמו שהוא אומר מנסה להראות לך בצורה יפה את הדרך החוצה. אני אומר את זה מנסיון אגב. זה קשה, זה נראה בלתי אפשרי וכמובן שכואב. לדעתי אתה חייב לעשות את הצעד הזה בעצמך. הוא באמת ירצה אותך הוא יידע לאן לחזור. רק אושר והצלחה, תומר:).

sidoni

New member
תומקירו יקר

פער הגילאים לא תמיד או בדר"כ לא קל בכלל אדם בן 39 יודע איפה הוא נמצא הוא נמצא בתהליך שונה בחיים מבחור בן 25, אני לא חושב שהוא מתוסבך אני חושב שאין לו סבלנות להתמודד עם אדם שנמצא במקום אחר לגמרי בחיים . נכון שניהם בוגרים אבל שוב כל אחד מהם במקום אחר בחיים , תחשוב על עצמך עם בחור שצעיר ממך ב 14 שנים... אני בן 37 ולא נראה לי שאני יצליח להתחבר עם בחור בן 25 במקום שאני נמצא בו בחיי היום . שוב עם כל הכבוד לכולם .

פער הגילים כשלעצמו לא חייב להיות בעיה

מכיר הרבה זוגות יציבים עם פער גילים כזה אצלי יש הפרש של 16 שנה ואנחנו כבר 30 שנה ביחד. (לא שאין בעיות בכלל....
)

l a t

New member
שלום לכולם

מקווה שכולכם בסדר דבר ראשון ואני שמח שאתם עדיין פה :) אז אחרי כמה שבועות שלא כתבתי פה פתאום יש לי את החשק לשתף שוב אני מקווה בכלל שאתם זוכרים את הסיפור שלי... אז הזמן עבר לו בערך חודש מאז הפרידה ואיכשהו המשכנו לתת לעצמינו את הזמן ביחד כמובן שהיו עליות וירידות ושכשהירידות הגיעו גם הגיעו המחשבות של אם זה שווה או נכון בכלל להמשיך אבל לפני יומיים הייתה איזו עלייה חדה שעוררה בי תקווה גדולה הייתה לנו שיחה ממש ממש טובה והוא בערך בפעם הראשונה אמר שהוא מרגיש משהו חזק אלי ושהוא לא יכול לבקש מישהו יותר טוב ממני שיהיה בחיים שלו שנינו היינו עם דמעות בעיניים אבל לא דמעות של עצב אלא דמעות של רגש ושמחה ואז למחרת אני יצאתי עם חברים ושחזרתי התעקשתי לבוא לישון אצלו למרות שהוא כבר הלך לישון מזמן ידעתי שזה יעלה לי ביוקר כי הוא בנאדם שלוקח את הדברים הכי קטנים ועושה מהם הרים בבוקר שהתעוררנו אמרתי לו שאנחנו צריכים לדבר הוא כמובן לקח את זה בצורה קיצונית ואמר שהוא איבד את השלווה שלו ושהגיע הזמן לסיים את זה אני לא קיבלתי את זה כל כך ולא הבנתי איך זה קורה שסוף סוף הוא נפתח ומצליח להביע רגשות דבר כל כך קטן משפיע עליו בצורה כזאת. אני אעדכן עוד בהמשך השבוע תודה על ההקשבה.

JamesNox

New member
יו, איזה מבאס אתה...

בעלי מבוגר ממני ב13 שנה, ובקילומטרים של כסף, השכלה ונסיון חיים.

m a t a n O

New member
מילה

חמוד, כל האותות משודרים מולך. הכל אומר לך את התשובה האחת הנכונה. תהיה קשוב לזה. זה אולי לא קל, אבל זאת המציאות הנכונה עבורך. תאזור כוחות, ותראה שתוכל לזה.

m a t a n O

New member
האמת..?

האמת היא שזאת תשובה טובה להרבה שאלות. בטעות יצא ככה :) המון אהבה ממני.

unison

New member
להיות קשוב לגלים משתנים...

אתה מביע את זה בעצמך... את החלק הזה שכבר קשה לו להתעלם מהבעיות הרבות שיש לכם. אז נכון, יש כאלה שהצליחו בגדול למרות כל הסיכויים. יכול להיות ששם היה משהו מספיק חזק במפגש הזה בין שני האנשים (מבלי קשר לפעם הגילאים) שעשה את ההבדלים לכאלו שאפשרי וכדאי לשאת ולהתמודד. ולפעמים, עם כל כמה שזה קשה, צריך לבחור. החופש הוא היכולת לבחור את הכבלים שאותם תוכל לשאת. ממליץ לך להיות אמיץ ולבדוק מה חשוב לך באמת, וללכת על זה הכי רחוק שאתה רק יכול. אף אחד אחר לא יוכל לעשות זאת בשבילך. מחזק את ידך, רועי

l a t

New member
בעיות

בעיות יש לכולם אני מאמין יש כאלה שהם יותר קשות ויש כאלה שפחות לא קרה אי פעם שרבנו על משהו שאמור בעוצמה שלו לפרק את החבילה מבחינתי לפחות פער הגילאים שלנו לא חייב להוות בעיה שכזאת אמנם יש הפרש לא קטן אבל יוצא מצב לא רע שבו אני מביא את העולם שלי וזה לא צבי הנינג'ה והוא מביא את העולם שלו אל תוך הקשר אני לא חושב שאני ילד או שהוא זקן ושאנחנו לא יכולים לבנות משהו ביחד אני יודע שיש לי את החופש לבחור אבל כרגע אני לא מרגיש שזה הכיוון של הבחירה שלי כרגע אני חושב שזה נכון ומתאים אם אני טועה הזמן יגיד אני לא יודע אני יודע שעשיתי טעויות אבל אני לומד מהם ואני דיי בטוח שגם הוא יודע שיש לנו משהו ביחד ומשהו טוב שלפעמים קורה משהו והוא מקבל קצת זעזוע אבל גם זעזוע יכול להיות לטובה

sidoni

New member
שמע lat

יש לי חברה שעוברת סרטים ממש הוליווד עם בן הזוג שלה ...בעיות התנהגות שאיש מאיתנו לא היה מוכן לקבל והיא חזקה שחבל על הזמן נילחמת על הזוגיות...חשוב לה ,היא מתמודדת אין לה מוסג מאיפה הכוחות אבל היא מתמודדת והולכת לפגישות יעוץ זוגי ופרטני אכפת לה היא נכונה .....לעבוד על עצמה בתוך הקשר והעבודה צריכה להיות משני הצדדים. הרבה כוח המון סבלנות וסובלנות אהבה ובאמת רצון לצמיחה איפה שלא תהיה תמיד תהיה מחובר לעצמך. לילה טוב חבר.

yosef 30

New member
סידוני דרלינג

ראשית - לך לישון כבר
שנית- לא כל זוגיות חייבת להתקיים. אני לא מאמין שכל מי שהולך לטיפול זוגי ופרטני באמת מראה על יכולות מדהימות על האדם. לפעמיים זה גם מראה על תלותיות, אובססיביות, דימוי עצמי נמוך. יכול להיות שלבן זוגה יש קשיים בהתנהגות - אך נשמע מכך שגם לחברתך יש קשיים בלתחום גבולות. מתי יודעים שדיי, אין טעם יותר, שזה כבר לא עובד
אני רק תוהה. יוסף.

sidoni

New member
בוקר טוב ....

קריר נעים ואפור ...חשבתי להגיע לעיר הקודש ת"א אבל נראה לי נכון לרגע זה שאני נשאר כאן .....יייייייייש. מה אני גיד לך יוספצ'וק אתה צודק בכל מה שאתה כותב אבל יש אנשים שכל חייהם הציבו גבולות וחיו מאחורי חומות של כח וחופש ( הם חושים שזה היה חופש )ומנסים להתמודד עם מהלך חדש ...מתי יודעים שדי ?שאין טעם ?שזה כבר לא עובד ? לדעתי רק אחרי שעושים את המקסימום...וכשאין כח אז לא עושים ...יקירי מי כמוך יודע ומודע לדרך הלמידה . הרצון להיות חלק ממערכת יחסים שמע יקירתי זה לא קל ....וכמו שזהבה בו שרה "אני זוכרת ימים יפים עוד אהבה בלבבבבבבבבי מר גורלי והעולם א כ ז ר אים אהבה בליבי אלוההההההההההההים לוההההההההים או אלוהי עד מתתתתתתתי" ומכן שהרצון לזוגיות היה קיים עוד בימי זהבה בן . חיבוק ויום מקסים מלא בטיפות נעימית של גשם ברכה .

שאלה טובה יוסף חביב

היו רגעים שבהם חשבתי שדיי, שאין טעם יותר, והייתי מוכן לפרידה. העיניים התמלאו דמעות, והלב נמעך מכאב. אבל איכשהו שמנו טלאי ותיקנו את הנזק וחזרנו אל המסלול שלנו. ככל שעוברות השנים, כך קשה יותר לסיים. אבל כשאדם מרגיש שרוב הזמן ביחד הוא לא זמן איכותי - - 60 אחוז, 70 אחוז מהזמן אין איכות בגלל מריבות, ריקנות, צער - זה הזמן לסיים.

sidoni

New member
גם בעלי מבוגר ממני ב...

אי אילו שנים ,הענין הוא שזה לא מהווה בעיה ולמדנו להבין אחד את עולמו של השני . במקרה הזה יש פער גילאים וסיגנון חיים שונה ולכן נוצרת הבעיה .. מנסיוני פער גילאים יכול להיות לא משמעותי כששני אנשים עושים את המקסימיום על מנת להיות ביחד כמו בכל מערכת יחסים . הכוונה שלי היתה ספציפית למקרה , ולא היתה שיפוטית אלה בניסיון לפשט את הדברים מהמקום שלי הם היו נראיםוכמובן נקראים. אני בעד קשרים זוגים אבל לפני הכל המקום של האחריות האישית בנוגע למקרה הספציפי ...אצלי זה קרה בעבר ואני לא יעשה מעשה בידיעה שהוא יפגע בבן זוגי , למדתי שיש מישהו שמחכה לי בצד השני .... וג'ימס יקר אם כל מה שיש לבעלך אתה עדין שם בשבילו מכיל ונותן את כל המקום , יש דברים שלא קונים בכסף ובהשכלה ולא בכל סוג של חומר אחר....הבנת אתי לא נכון ואולי הסברתי את עצמי לא נכון ....מתנצל לא זו היתה הכוונה .

sidoni

New member
הי lat....

מה שלומך ? שמע לא כולנו אותו הדבר אנחנו שונים במהות אדם מאדם . אני ממש מבין אותך ויחד עם זה אני יכול להגיד לך שמה שבשביל אדם אחד קטן ...גדול בשביל אדם אחר . כתבת שידעת שזה יעלה לך ביוקר אבל אם היתה עושה את זה באופן אחר זה לא היה בעיתי , לכל אדם יש את המקום שהוא נמצא בו ולכל מקום כזה יש דרך להגיע . הקיצוניות שלו קיצונית לך ולי ולעוד רבים אחרים וכל זה לא משנה ,איכזבת אותו ...והוא לקח ת זה למקום שהוא מצא לנכון (ברגע הנתון ). זה לא פשוט וקל להתמודד עם אנשים כאלו ובטח לא לעמוד בציפיות של כל העולם , אבל כמו בכל מערכת יחסים יש טוב ופחות טוב וכן גם רע אבל קודם כל מחויבות . מצטער בשבילך ובשבילו.

למעלה