שלום לכולם!

שלום לכולם!

מה שלומכם? אני לא כ``כ מסוגלת לתקשר עם הסובב.אני מרגישה שזה כבד עלי מידי מבחינה רגשית. אני עומדת לקראת חתונה, שזה בעצם סגירת מעגל בחיים שלי, להמשיך להתקדם ולהראות לסובב שאני בחורה מצליחה על אף ולמרות הכל!! הבעיה שאני מאד רגישה בימים האלה... לא מסוגלת לתפקד כמו בנ``א. אני רוצה לשבת כמו חברות שלי שיושבות עם הוריהם ומדברות על הכל, על הקושי, על הכיף, על היחד, על השיתוף. ולי אין את זה. אין לי עם מי לדבר. זה סתם דפוק להיות ככה תלושה....! /tapuzforum/images/emo7.gif מי שטען שחתונה ולימודים אפשר לשלב ביחד טעה בגדול! אני עומדת להתפחלץ!! /tapuzforum/images/emo7.gif אני רוצה את אמא צ`לי הביולוגית שתלטף ותחבק אותי, עכשיו כשקשה!

../images/Emo24.gifיתומה, ההתרגשות והמתח משפיעים,

אין ספק. ואם אין אמא שתקשיב, תרגיע ותלטף יש חברות. וגם לבן זוגך יש כתפיים עליהן אפשר להניח את הראש ולנוח, או לבכות אם יש צורך... וגם אנחנו פה, עומדים לצדך...

מתוקה שלי . מיד אלי למסר!

נכון . עוד לא דברנו היום לא הייתי כל היום בבית ועוד מעט אסיים ואתפנה. אולי ניפגש שוב? מתי נח לך? צלצלי ונשוחח כאשר יתאפשר בסוף הלימודים היום חיבוקים ונשיקות ממני שלך!

שלום לך

למה אינך מסתכלת על חצי הכוס המלאה ? יש לך בן זוג (מה שלא לכולן יש) ,את עומדת להקים משפחה (מה שהרבה היו רוצות ,והן לא), אני מבינה שאת לומדת ולא כולן מצליחות. הסתכלי על הדברים הנהדרים שהצלחת למרות הכל. אין ספק שאין כמו אמא, אך את כבר מספיק בוגרת להבין שזה המצב ואיתו צריך להתמודד. ואם קשה להתמודד הייתי מציעה לך עזרה מקצועית. זה יוכל להועיל לך. מה בן זוגך אומר ?

pf26

New member
שלום גם לך

אני יכולה להבין שלפני רגע חשוב שכזה בחייך את רוצה את אימך, אבל לצערנו המציאות שונה. איך היחסם שלך עם חמותך לעתיד? האם אתן קרובות מספיק כדי שתוכלי לשוחח איתה ולהתיעץ איתה בדברים שונים? אולי את יכולה להעזר באמא של חברה קרובה? אני יודעת שאומרים "אין כמו אמא", אבל זה לא בהכרח נכון. אפשר בהחלט למצוא מישהי קרובה וקשובה שתסייע לך לעבור את התקופה הלחוצה הזו. ולגבי לימודים וחתונה, אני חושבת שמרבית החברות שלי התחתנו במהלך לימודיהן (גם אני). נראה לי שזה קל יותר מאשר לארגן חתונה במהלך עבודה תובענית. בקיצור - תתעודדי! את עומדת לפני הרמת משפחה משלך! אני בטוחה שיהיה לך טוב.

בוקר טוב, שלום לכולם!

אתמול דיברנו יחד, ישבנו ברגוע באיזה בית קפה קטן. והגענו למסקנה שעד עכשיו כל הפגישות שלנו היו טכניות! וזה מה שיצר מתח נוראי ביננו! אז אפשר לומר שאתמול זה היה הפגישה השניה שדיברנו באמת על כל מיני דברים ללא טכניקות מטומטמות. בכינו, התרגשנו, צחקנו, דיברנו, סברנו, הבנו, היה טוב! הרגשתי שהלב שלי נקי! והכי חשוב שהחלטנו יחד מכל הלב שהטכניקות נגמרו! מעכשיו חותכים ענינים וממשיכים הלאה. לא מסתירים רגשות כמו עד עכשיו, מדברים על הכל!! היה טוב! עכשיו אני יודעת שאפשר לשתף אותו בהכל!! והוא איתי בכל מצב... אנשים, תודה על התמיכה, על השאלות ששאלתם למרות הקושי זה סידר לי ת`מחשבות בראש!! יום מקסים לכולכם!

למעלה