שלום לכולם!!!!!

אני יפה את קופה זאתת עובדה כאילו דה

ל-~ORIT~!

הכל הכל בזכות you rock my world! לפני חצי שנה טסתי לאה"ב בגלל הבת-מצווה שלי! ואז עדיין לא אהבתי את מייק! וגם בקושי ידעתי מי זה בדיוק(
) ושם בדיוק יצא הקליפ you rock my world!! והתאהבתי בקליפ ובשיר,וכל הטיול הייתי מסובבת,הייתי בעננים! לא הפסקתי לזמזם אותו! וכשחזרתי לארץ הקליפ הגיע בדיוק לפה!! (איזה התרגשות!) אבל את טעות חיי היא - שלקח לי זמן לקלוט מי המלך(כי אז הייתי יכולה כבר באה"ב לקנות את כל הדיסקים ועוד מלא דברים) שהורי לא שמו כבלים כשהייתי בגיל צעיר יותר(זו טעות שלהם,אגב רק שבוע הבא שמים לנו כבלים-יס,עד עכשיו היה לי רק 1-2!) תותי: "מייק ה-

Marty McFly

New member
יש לי שאלה:

את יודעת להגיב להודעה מתחת להודעה?? כאילו, במקום כל פעם לכתוב בכותרת :ל-***, את פשוט מגיבה להודעה מתחתה... כמו שכתבת את ההודעה הזאת, לחצת על "הוספת תגובה" של ההודעה הראשית, תעשי אותו דבר להודעה שאת מגיבה לה, ואז זה יהיה מתחתיה... ואז יהיה לך הרבה יותר קל...

yahel14

New member
הכל בזכות you rock my world!!!!

גם אני התחלתי לשמוע שירים שלו בגלל שכל הזמן שמו את הקליפ בא טי וי ואני חולה על השיר הזה אז החלתי לשמוע עוד שירים ונדלקתי על כווווולם

Marty McFly

New member
הנה, שוב לא עשית את זה...

הגבת להודעה הראשית... תלחצי על הוספת הודעה בהודעה פה למטה באדום, ואז תכתבי את התגובה, אוקי? זה סתם, לנוחיותך ולנוחיות שאר הפורום...

LAEME

New member
מה שצריך זה...

להעביר לחמודות כאן כמה שיעורים ב "כיצד יש להשתמש נכונה בפורום"

~orit~

New member
למה כל הזמן רבים בפורום הזה?

אולי תתחילו להתבגר קצת? גם אם אתם רק בני 7... עדיין זה לא אומר שצריך לריב ולרדת אחד על השני פה.. זה ממש לא כיף לבוא לפורום ולקרוא ריבים שטותיים שכאלה. לתותי פרוטי - התחלת לאהוב אותו בגיל 13 וזה לא "מאוחר" כמו שאת חושבת... פשוט נולדת מאוחר
אני התחלתי רק בגיל 16
שזה מבאס כי באמת פספסתי הרבה דברים טובים. בכל אופן, אני מקווה בשבילך ובשביל כולנו שמייקל עוד יפתיע אותנו ויגיע אפילו לשיא של Thriller ויותר... מי יודע.

~orit~

New member
לא התכוונתי "עכשיו" עכשיו.

בהתחלה שם רבו. וחוץ מזה תמיד רבים פה בפורום הזה. ממש לא חסרים פה ריבים.

LAEME

New member
ריב חחחחח

אני ודניאל בחיים לא נריב כי הוא הכי גבר בפורומים של תפוז (!) ומנהל את הפורום הכי הכי... (טוב נו הבן אדם מסמיק
) ואגב את בהחלט צודקת זה באמת לא כיף להיכנס לפורום עם ריבים שטותיים, אבל מה שכתבתי למעלה יותר זה פשוט במקום (זה על בחורה, בעצם עכשיו התברר "ילדה" ששיקרה ושכל הזמן שדיברנו היא אמרה לי שהיא בת 15)

Marty McFly

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ככה?....

אני מצטערת!,אבל אני ממש מודה: מחשבים זה ממש לא הצד החזק שלי!(אני בטוחה ששמתי לב!) אים הבנתי נכון אז הדגש|בתגובה שאני קוראת ללחוץ על הוספת תגובה ולרשום! אבל למה לא ללחוץ על הוספת תגובה בהודעה הראשית? יודעים מה?! עזבו אני עושה רושם של מזה מטומטמת פה עדיף שאני יסתום ת´פה מהר!!!!!!!!!!!!!! אל תתיחסו אלי אני סתם ילדה קטנה! ושלא מוצאת את עצמה!

Marty McFly

New member
תקראי את מה שכתבתי למטה

לMichaelJackson2002 או משהו כזה, אני כבר לא זוכר... תקראי מה שכתבתי לו, ואני מקווה שאז תביני...

למעלה