שלום לכולם!

מריה202

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! רק עכשיו נרשמתי לפורום אבל כבר הספקתי לקרוא כאן הרבה.. אני הכרתי את הסוד לא מזמן אבל שמתי לב שיש כאן הרבה אנשים שממש חיים על העקרונות שלו..אז רציתי לשאול שאלה.. לפני חודשיים חבר שלי נפרד ממני...אחרי כמעט שלוש שנים.באותו זמן קניתי את הספר והתחלתי לקרוא אותו..הוא נתן לי הרגשה ממש טובה.התחלתי ליישם את הסוד...התחלתי להאמין שאנחנו הולכים לחזור..הייתי ממש מאושרת...דמיינתי שאנחנו ביחד. ואז יום שישי אחד הלכתי עם חברות למסיבה..וראיתי אותו שם, רוקד עם מישהי שאני מכירה...ואז גם לא התאפקתי ונתתי לו סטירה..בכל מקרה היה סופ"ש רע.. אז עכשיו אני לא יודעת מה לעשות...אני רוצה להאמין שהוא יחזור אבל מצד שני אם לא הייתי מאמינה שהוא יחזור היה לי פחות קשה באותו יום,כי לא הייתי מצפה. אני אודה אם תגידו לי מה דעתכם...

ע ו פ ר ה

New member
היי מריה

קודם כל אני מחבקת אותך, כי פרידות זה דבר קשה. אכתוב לך דברים שכבר נכתבו פה קודם בנושא זוגיות. הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות ליישום בעקרונות הסוד הוא לזמן לחיים שלנו בן זוג עם תכונות כאלה או אחרות. אין לנו שום שליטה על מישהו אחר. אנחנו יכולים לזמן את האנרגיה אותה אנחנו רוצים עבור עצמנו. דבר שני שהוא שאלה מאוד עקרונית: מדוע את רוצה מישהו שאינו רוצה אותך? באהבה עופרה

מריה202

New member
תודה על התגובה...

דבר ראשון..תודה על התגובה.. :) אז את אומרת בעצם שאין לי שום דרך להחזיר אותו...או להשפיע על זה איכשהו? שמעתי הרבה סיפורים של בנות שציפו שהאקס יחזור והוא חזר באורח פלא... לגבי השאלה שלך...הפרידה הייתה ממש פתאומית..ואני לא מפנימה שהוא לא רוצה.. אני אומרת לעצמי שהוא פשוט רוצה קצת לבלות... והרי רוצים מישהו לא כי הוא רוצה אותך...

מריה 202../images/Emo140.gif

צר ועצוב שה-X עזב מה שאת צריכה עכשיו זה לצפות לגבר שהיה לטעמך לצפיותיך ושתואבו אחד את השני יכול להיות שבמגביל ה-X יחזור לזרועותיך .
ואז או שיתאים לך ואולי כבר לא אבל לשבת ולחקות לו או לנסות למגנט אותו רעיון לא מוצלח במיוחד את צעירה והיקום מזמן לך ים של אהבה חדשה

ע ו פ ר ה

New member
אכן אין לך דרך להחזיר אותו

וגם אם הפרידה פתאומית, היא עדיין פרידה. אני מציעה לך כמו שהציעה נוני, להתכוונן למשהו חדש. ולפני כן אני מציעה לך לעשות הפסקה בין חברות אחת לשניה פשוט כדי להחזיר לעצמך את כל העוצמות שלך שאולי שכחת אותן, כמו שקורה להרבה אנשים שנמצאים בזוגיות. באהבה עופרה

עופרה ../images/Emo24.gifממש נגעת לי בנקודה רגישה

אני אישית ממש איבדתי הרבה מהעוצמות שלי מאז שאני בזוגיות
אבל אני לא מפרקת
עכשיו אני שואלת את עצמי איך אני מחזירה אותם במסגרת
אני פשוט זקוקה להם מאוד עכשיו במצאית עבודות בכיונים חדשים

פנינה51

New member
עופרה שלי

כהרגלך התשובות שלך חדות קצרות וקולעות צודקת עופרה מריה למה את רוצה מישהו שלא רוצה אותך? תזרקי אותו כמו שורדה רזיאל ז'קונט אומרת

מריה202

New member
הכל נכון..אבל קשה ליישום.....

אני מסכימה שצריך להמשיך... אבל מצד שני כשאני חוזרת לגישה שהוא יחזור ובינתיים אני צריכה להנות,זה עושה לי טוב...ועל זה מדבר הסוד..לא? על להיות אופטימית. אני יודעת שתגידו שאני צריכה להיות כזאת גם בלי כל הגישה הזאת...אבל לא מצליחה בינתיים... העניין גם,שכל פעם שאני חושבת על הסוד אני ישר חוזרת למחשבה שהכל יהיה בסדר..וזה מקשה עלי להמשיך הלאה..אז אולי כל העניין עושה לי רע יותר מאשר טוב...?? ואגב..תודה על התגובות המרובות...ממש עוזר לי!!

פנינה51

New member
היי מריה

האושר תלוי רק בך שום אדם לא יעשה אותך מאושרת,אם את בעצמך לא תהיי מאושרת איש חכם אחד אמר פעם בהרצאה לנשים רווקות "נשים אתן רוצות בן זוג רוצות למגנט את האחד?" "נשים תהיו יחידות אושר בפני עצמכן,אף גבר לא רוצה להכיר אישה עצובה ונזקקת.תקנו דירה במשכנתא אם אתן רוצות אפילו אם אין לכן בן זוג,תקנו רכב.תצאו לחופשות לבד. תאכלו במסעדות הכי טובות ,תפנקו את עצמכן בספא וכו..... אני כרגע לא בזוגיות ,נפרדתי מבן זוגי כי אני שומרת שבת והוא לא . זה משהו שהוא עקרוני לי.וכרגע אני לבד.נראה לך שכשהייתי עם בן זוגי הייתי יותר מאושרת? לא גם ללא זוגיות אני מאושרת וגם עם זוגיות אני מאושרת. למה? כי אני יחדית אושר בפני עצמי-על זה מדבר הסוד. אני רוקדת לעצמי בדירה השכורה בת ה-1.50 שלי אני מבשלת לעצמי כל יום כשאני מגיעה מהעבודה. אני מתכננת לטוס ללונדון בקיץ בעזרת השם.אני עושה 5 פעמים בשבוע הליכות ברגל+כפיפות בטן קוראת ספרים שומעת מוסיקה וכו.... יש לי חברה טובה שאנחנו נפגשות קבוע בקיצור אין לי רגע דל יש לי חיים מלאים עם זוגיות וללא זוגיות. תאצמי את הגישה שלי גם. ושיהיה לך בהצלחה.תעדכני אותי מה קורה

kikona126

New member
מריה

הסוד אכן מדבר על אופטימיות, אבל האם זהו מצב אופטימי? האם את שלמה עם האופטימיות הזו? האם האופטימיות הזו לא חוסמת לך דרכים אחרות?

מריה202

New member
אופס..עוד פעם שלחתי בלי מלל...

קיקונה...אני לא חושבת שזה סוגר בפניי משהו אחר...למרות שלא ניסיתי עדיין. פעם לא הייתי רואה גברים אחרים בתור בנים..אלא סתם אנשים לשיחה.אבל עכשיו אני רואה שיש עוד בחורים מסביבי...ואם יהיה מישהו אני לא אפסול.. אני יודעת שזה לא האופטימיות שהייתי רוצה...אני ממש משתדלת להיות אופטימית ושמחה בגלל דברים קטנים שקורים לי בחיי היומיום,אבל הם לא גורמים לי להיות שמחה לאורך זמן.ועד עכשיו זאת הייתה השיטה שלי ללהיות אופטימית.. ופנינה...אני באמת רוצה לאמץ את הגישה שלך...זאת גישה נהדרת! גם אני הייתי פעם ככה,פחות או יותר...:) לשכוח ולהפסיק לחשוב בינתיים קצת קשה לי אבל אני בהחלט אשתדל לא לקחת את זה יותר מידי ללב ולהנות מדברים שקורים לי שלא קשורים לאף אחד אחר.. זה באמת גורם לי להרגיש טוב יותר..ככה, כשאני מחליטה משהו.. =) לילה טוב לכולם!!

למעלה