שלום לכולם....

נועה107

New member
שלום לכולם....

אז קודם כל אני חדשה פה.. בת 19, יש לי חבר חייל בגילי ואנחנו יחד כבר שלושה חודשים וחצי :] ולשאלה: החמודי שלי יוצא לאבט"ש שבועיים שבוע הבא... חשבתי לעשות לו משהו חמוד.. מכתבים/ ממתקים.. יש למישהי רעיון מושקע שיוריד קצת מהבאסה שבעניין? אני מניחה שרובכן עברתן את זה עם החייל.. אשמח לשמוע חוויות :) המון תודה מראש.. נועה :]

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

הממ האמת כשחבר שלי יצא לאבט"ש הוא היה מבסוט כי הם היו במעין מלונית כזאת והיה שם מחשב ואינטרנט והיה להם יחסית הרבה זמן פנוי... קיצר הוא ממש נהנה, אז לא יודעת כמה סבל זה
בכל מקרה, אם את רוצה לעשות לו משהו נחמד, את יכולה תמיד להביא לו אוכל. הם תמיד שמחים מאוכל.. את יכולה גם להיות קצת קיצ'ית ולקנות לו נשיקות מגומי כאלה, כמספר הימים שלא תתראו, ולהוסיף "נשיקה לכל יום בלעדי" או משהו בסגנון. אני פשוט הייתי קונה מלא חטיפים וממתקים ושוקולדים ושמה הכל בארגז ומביאה לו
אני יודעת שזה היה משמח אותו
חוצמזה, זה ממך וזה מהלב, אז הוא בטוח ישמח!

BaaaaaRi

New member
ברוכה הבאה

בר בת 17 ] טבריה היום שנתיים עם הקופיף.. סורי הוא לא יצא לאבט"שים.. לא נראה לי שיש את זה במג"ב בכלל אבל טלושקהה עזרה לך יופיי

Jeanne D Arc

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ז'אנה בת 18 וחצי מרחובות. מה שאני עשיתי לו כשהוא יצא לאבטשים זה קופסא מתוקה. קניתי קופסא בהפנינג בצורת לב ומילתי אותה בהמון ממתקים בצורת לב, ורודים, אדומים וכו' הוספתי לו פתק חמוד ורשמתי לו - שיהיה לך שבוע מתוק. ותכלס באבטשים היה לו הכי הרבה זמן להתקשר אליי, אז השבוע הזה היה דווקא מלא בשיחות איתו ודי ארוכות

McBlack

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מאיה, בת 18.5.. לא זכור לי שהנוכחי עשה אבט"שים, ואם כן זה לא היה כ"כ הרבה זמן... ועם האקס לא עשינו כזה עניין מאבט"שים בכלל, סה"כ היה לו יותר קל שם, יצא לו גם ביום העצמאות להיות בהופעה של היהודים ושות'. קיצר נהנים, מקבלים אוכל מאזרחים, הזמינו להם פיצה... רחוק מלהיות באסה
אבל אם ממש בא לך לעשות אז נראה לי שהציעו לך מספיק דברים, לכי על זה...

ברוכה ../images/Emo9.gif

אממממ את יכולה לעשות המון דברים-
אלבום תמונות שלכם
משחק החבילה שלפני כל שמירה הוא פותח עוד שכבה
חבילה גדולה מלאה בממתקים זה תמיד נחמד

למעלה