שלום לכולם!

OotigeroO

New member
שלום לכולם!

היי, אני רשום לאתר כבר די הרבה זמן, כמה חודשים, אבל בלי סיבה מוגדרת תמיד הייתי מציץ, קורא, אבל לא לוקח חלק פעיל בשיחה. קוראים לי אורן, אני בן 17 מחולון. בינתיים תמונה אני מעדיף שלא לשים כאן, אך אין לי בעיה לשלוח בפרטי. אני חושב שהגיע הזמן להשלים עם מה שיש, ולחפש את הדרך הטובה ביותר. אני מחפש להכיר בנים, לכל מטרה שהיא. אני בנאדם פתוח וחופשי. הסיפור שלי פשוט- בערך כמו של הרבה מאיתנו, אני מאוהב בחבר הכי טוב שלי, שהוא סטרייט, אני לא מכיר עוד אנשים כמוני, ואני פשוט רוצה להתחיל לחיות את החיים. אני אשמח מאוד לקבל תגובות ואפילו פניות [=

yotem 17

New member
ברוך הבא :)../images/Emo83.gif

לכל מטרה שהיא? נועז משהו.
אני יותם, בן 17.5 מהצפון. שתהיה השתלבות נעימה.

גופפי

New member
ברוך הבא..

אני מאור, 17 מרחובות. מקווה שתיהיה לך השתלבות נעימה, ובקשר לבעיה שלך, כל אחד עובר התאהבות בסטרייט ולרוב זה גם התאהבות בחבר הכי טוב. תמשיך עם החיים שלך, הכול עובר בחיים.

Dormi01

New member
ברוך הבא :]

אני דור, שמח שהצטרפת ואני בטוח שתשתלב פה מהר =]

Liz Hawke

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

שלום אורן,גם אני מחולון, בן 18. ברוך הבא לפורום, ושתהיה לך השתלבות מדהימה פה!

BIoNdY

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני נועם, גם בן 17 =] מכיר את הבעיה שלך, זאת אומרת, כולם מכירים, אבל מכיר כרגע על בשרי לפחות
שתהיה השתלבות מהירה, וגם, שתצא מהמצב הנוראי הזה שאתה נמצא בו =]

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif היי אורן[שוברת את הרצף תתמודדו ><]../images/Emo24.gif

אני לירי [או כוכב איך שבא לך] נעים להכיר, קודם כל אני מאוד שמחה שהחלטת לקחת חלק ולכתוב פה.. ברוך הבא לפורום והשתלבות מדהימה שתהיה ;]] בנוגע לחבר הכי טוב שסטרייט.. לכל אחד מאיתנו זה קורה לפחות פעם אחת או קרה כבר.. זה קשה וכואב ובלתי אפשרי לרוב אבל יעבור.. ובנתיים אנחנו כאן לכל דבר ;]] יהיה טוב, אתה תראה! התחלת דרך חדשה, כל הכבוד ובהצלחה ;]]

BIoNdY

New member
רוע לב... איך יכולת לשבור ככה את הרצף?! ../images/Emo3.gif

כפרע עליך

למעלה