שלום לכולם!

NightElf

New member
שלום לכולם!

ברצוני לשאול אתכם שאלה מסוימת שמסקרנת אותי לאחרונה. השאלה שאלה נוגעת לאלו מכן (בנות ובנים) שיוצאים לדייטים עם בנים ועם בנות. רציתי לדעת האם אתם חשים בהבדל ביחס של הצד השני בזמן הדייט, ואני מתכוון ביחס לציפיות מהדייט וראיה לטווח הארוך או הקצר? האם הסטיגמות נכונות שכאשר יוצאים עם בן האם בדרך אין בעיה לשכב בדייט הראשון, והאם עם בנות הקצב יותר איטי, או שהכל סיפורים? תודה מראש לעונים!

sutul

New member
שלום נאור

ערב טוב לגבי השאלה שלך... ברור שיותר קל להגיע למיטה בדייט הראשון עם בחור מאשר בחורה אבל מצד שני אני ידוע כאחד שמפספס רמיזות כרוני אבל וזה אבל גדול הכל תלוי בסיבה לשמה אתם (אתה והבחור/הבחורה) יוצאים לדייט ומה הכוונות שלך לשמן יצאת לדייט הזה כי לכיוון שאתה חותר לשם הדייט יביא אם שני האנשים באותו הראש אם זה כיוון רומנטי או כיוון "דיסקרטי"

NightElf

New member
אני מתכוון יותר באופן כללי

כי התחושה הכללית היא שאצל גייז כל מפגש כמעט מוביל לסקס, וכל "קשר" נגמר תוך שבועיים בערך. ואצל סטרייטים, זה כאילו שהגבר מוכן לשכב עם האישה מיידית והאישה רוצה קשר. כמובן שאלה הסטיגמות, מעניין אותי לדעת מהי המציאות עם כאלה שיצא להם לצאת לדייטים עם שני המינים. ואני לא מדבר על "דייטים" שהוגדרו מראש כמפגש לסקס, אלא יותר דייטים עם אופציות פתוחות מבלי להגדיר מראש מה רוצים (או אם כן מגדירים, אז איזה מגדיר רוצה בדר"כ מה או האם זה שווה?).

sutul

New member
האמת שעם בני המין שלי

אני חושב שיצאתי רק לדייט אחד עם איזה WANABE רקדן והשתדלתי לסיים את הפגישה יפה.. וחזרתי הביתה להקיא את נישמתי

Number two

New member
ברמת העיקרון- הכל סטיגמות.

אבל מי אמר שסטיגמות אינן בהכרח נכונות? :) אני לא יודעת איך זה אצל בנים אבל עם בנות זה לא ממש כמו הסטיגמה (או לפחות אצלי) בדייט כמובן שיש הבדל בין שעומד מולי גבר לבין אישה, אם זה בהתנהגות, רמת פתיחות (במידה מסויימת), אם זה לאן הדייט או הקשר 'זורם' המחשבות קצת משתנות בהתאם לאדם שמולי. הציפיות משתנות באם עומד מולי גבר או עומדת אישה. עם אישה תמיד צריך שאחת מאיתנו תיהיה ה"גבר" מביננו... (וסליחה אבל לא הייתה לי דרך טובה יותר לנסח) בקשר לזמן הקשר זה בהחלט סטיגמהD:... בקשרים קודמים שהיו לי עם בנות הכל לא היה איטי ולא היה מהיר, הקצב היה סבבה ומתחשב בשני הצדדים. לעניין הלשכב בדייט ראשון- עם אישה זה אכן סבבה לגמרי ועם גבר יש נטייה לחכות קצת... לא יודעת למה.. o_O

למעלה