שלום לכולם!!!!!

שלום לכולם!!!!!

קוראים לי מאיה ואני בת 20 מכפ"ס. לפני כ-5 חודשים השתחררתי ולא מזמן קיבלתי צורך עז להתחיל ללמוד לרקוד,רקדתי פעם 4 שנים בזמן בי"ס יסודי אבל זה לא ממש נחשב כרגע.... בכל מקרה,אין לי מושג לאן כדאי ללכת או אפילו איך להתחיל להתעניין בזה....אני רק יודעת שבא לי לרקוד מחול מודרני... HELP ME PLEASE!!!!!!! שבוע נפלא לכולם!!!!!!!!

YAACOVM6

New member
מה קורה?!

שלום לך!תראי הייתי במצב שלך בדיוק אני אחרי הצבא התחלתי לקח לי קצת זמן עם כל הבלבול אני כרגע לומד במחולה ת``א! אחלה סטודיו אנשים את יכולה גם בסטודיו בי למדתי גם שם! אבל תחליתי איזה סגנון את רוצה??אני למדתי פאנק ג`אז ועכשיו אני במודרני איפה שכל הטכניקה אני גמ יתחיל קלאסי! מקווה שעזרתי ושיהיה לך בהצלחה

היי!../images/Emo54.gif

אני גם מכ"ס... בכל מקרה אני יודעת על כמה מקומות לריקוד בכפ"ס: 1. סטודיו שולמית (אני לא בטוחה שזה למעלה מ-20.. אבל תשאלי) 2. סטודיו שייפ 3. הקונסרבטוריון, (אני כמעט בטוחה שזה גם לכאלה בני 20+) בהצלחה! אה.. וגם יש את סטודיו B

ליאור140

New member
יש את

סטודיו דאנסיטי בהרצליה מומלץ מאוד! לא מודרני אבל יש שיעורי בלט, ג'אז לירי, סטריט ג'אז, היפ הופ ג'אז מודרני פילאטיס ועוד.. מקום מעולה עם אווירה נעימה כדאי לך לנסות אם את רוצה יש להם אתר שתוכלי להתרשם מהם קצת

mamutot

New member
הסנדה להכשרת רקדנים בחיפה

הי מאיה תראי -יש בי"ס למחול , בסדנה להכשרת רקדנים וכוריאוגרפים בחיפה, הכשיר במהלך עשר שנות הפעילות שלו עשרות ומאות רקדנים, חלקם רקדו באנסמבל בת שבע, הלהקה הקיבוצית, להקת מחול עמנואל גת, ורטיגו, יוסי יונגמן, מוזע וכו'. את מוזמנת לפנות לעדה, מנהלת הסדנה לפרטים נוספים. ד"א - אני למדתי שם וראיתי מקומות אחרים כגון סטודיו B ומחולה, השאלה היחידה היא האם את רוצ הלעשות את זה באופן מקצועי ומקצועני או סתם בשביל הכיף? אם את רוצה לרקוד ולהופיע ברמות הגבוהות ביותר את חייבת לפנות אל עדה יום טוב

איתיI

New member
שאלה קטנה

רציתי לדעת באמת עד כמה הסדנא מקצועית? ראיתי מופע של בנות מהסדנא, והן לא נראו מאוד טובות טכנית. ואיזה סגנון לומדים שם? גראהם או יותר מודרני?

mamutot

New member
אז ככה

הסדנא מקצועית ביותר!! המורים שמלמדים שם ואני אמנה אותם תכף הם אנשים שרקדו בלהקות מהטובות בארץ ובעולם - ואני לא סתם אומר, אני אציין ליד שם של כל אחד איפה הוא רקד ומה הוא עשה. מנהלת הסדנא היא עדה אורני - היא מלמדת כבר הרבה מאוד שנים פשוט באזור הצפון, לימדה בזמנו בסדנא בגעתון. ולא, היא לא רקדה באיזה להקה גדולה. עדה מלמדת מחול מודרני. מנהלת החזרות היא רחלי שפירא, היא רקדה בלהקה הקיבוצית הרבה מאוד זמן, גם בעבודות של מץ אק (קולברג) וגם בעבודות של רמי באר ויוצרים אחרים שהיו בקיבוצית.רחלי מלמדת מחול מודרני בשיטת גרהאם (לדעתי המורה היחידה בארץ שעושה את זה כמו שצריך..) ובלט קלאסי יעל כנעני היא המורה לקומפוזיציה ולתנועה - היא ראש החוג לתנועה באקדמיה למחול בירושלים (והיא מלמדת אצלנו..) שרון אשכנזי היא המורה לכתב תנועה אשכול-וכמן (http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%AA%D7%91_%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%94_%D7%90%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%9C-%D7%95%D7%9B%D7%9E%D7%9F ) איריס ברסלב מלמדת בלט קלאסי (רקדה בבלט הישראלי ומלמדת גם היום בסדנא בגעתון) חנוך בן-דרור מלמד קלאסי ורפטואר - רקד בבלט קולברג, בבת שבע, היה כוריאוגרף של הלהקה שלו בספרד. מיכאל גטמן - מלמד אימפרוביזציה ומודרני (רקד בבתשבע, בפרוייקטים של וויליאם פורסיית') , יוצר עצמאי. אלה בר-דוד, תולדות המחול ופילטיס. עד עכשיו הייתה הסקירה הקצרה.. עובדים כל יום א-ה, משעה 8:30 עד 16:00, מאוד אינטנסיבי ומאוד מקדם ומחזק. מה ששכחתי לציין זה שכל שנה יוצאים מהסנדא רקדנים ללהקות המובילות בארץ: הלהקה הקיבוצית, אנסמבל בת שבע, עמנואל גת, מוזע, ורטיגו, ואולי שכחתי עוד כמה מקומות אבל נראה לי שזה ברור.. עוד שאלות???

mamutot

New member
אז ככה

הסדנא מקצועית ביותר!! המורים שמלמדים שם ואני אמנה אותם תכף הם אנשים שרקדו בלהקות מהטובות בארץ ובעולם - ואני לא סתם אומר, אני אציין ליד שם של כל אחד איפה הוא רקד ומה הוא עשה. מנהלת הסדנא היא עדה אורני - היא מלמדת כבר הרבה מאוד שנים פשוט באזור הצפון, לימדה בזמנו בסדנא בגעתון. ולא, היא לא רקדה באיזה להקה גדולה. עדה מלמדת מחול מודרני. מנהלת החזרות היא רחלי שפירא, היא רקדה בלהקה הקיבוצית הרבה מאוד זמן, גם בעבודות של מץ אק (קולברג) וגם בעבודות של רמי באר ויוצרים אחרים שהיו בקיבוצית.רחלי מלמדת מחול מודרני בשיטת גרהאם (לדעתי המורה היחידה בארץ שעושה את זה כמו שצריך..) ובלט קלאסי יעל כנעני היא המורה לקומפוזיציה ולתנועה - היא ראש החוג לתנועה באקדמיה למחול בירושלים (והיא מלמדת אצלנו..) שרון אשכנזי היא המורה לכתב תנועה אשכול-וכמן (http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%AA%D7%91_%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%94_%D7%90%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%9C-%D7%95%D7%9B%D7%9E%D7%9F ) איריס ברסלב מלמדת בלט קלאסי (רקדה בבלט הישראלי ומלמדת גם היום בסדנא בגעתון) חנוך בן-דרור מלמד קלאסי ורפטואר - רקד בבלט קולברג, בבת שבע, היה כוריאוגרף של הלהקה שלו בספרד. מיכאל גטמן - מלמד אימפרוביזציה ומודרני (רקד בבתשבע, בפרוייקטים של וויליאם פורסיית') , יוצר עצמאי. אלה בר-דוד, תולדות המחול ופילטיס. עד עכשיו הייתה הסקירה הקצרה.. עובדים כל יום א-ה, משעה 8:30 עד 16:00, מאוד אינטנסיבי ומאוד מקדם ומחזק. מה ששכחתי לציין זה שכל שנה יוצאים מהסנדא רקדנים ללהקות המובילות בארץ: הלהקה הקיבוצית, אנסמבל בת שבע, עמנואל גת, מוזע, ורטיגו, ואולי שכחתי עוד כמה מקומות אבל נראה לי שזה ברור.. עוד שאלות???

איתיI

New member
שלחתי לך מסר אישי

עם כמה שאלות... וממש תודה על התשובה המפורטת!

למעלה