שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני חברה בפורום הורים לילדים עם מחלות אך נמסר לי שאולי כאן אוכל לקבל תשובה. מישהו יודע משהו על התרופה "טריכלונם" הרופאה של בני (בן שנה ושלוש) המליצה לתת לילד לפני השינה. לא ישן לא יום ולו לילה ועד שנרדם מתעורר אחרי כמה דקות בצרחות ונרגע רק על הידיים. נמסר לי כי התרופה נועדה להרדמה לפני נתוח או EEG וכו' תודה ויום טוב! לוסי

yonitbrk

New member
ברוכה הבאה

וצודקת, אכן התרופה ניתנת להרדמה . התרופה ניתנת לרכישה עם מרשם רופא, כדי שיוכל לתת לך מינון מדוייק.

רותי770

New member
מה פירוש לתת לפני השינה?

כל לילה או לצורך בדיקה? אנחנו פעמיים ניסינו, השארנו את הילד ער מ12 בלילה התרופה בקושי הצליחה להרדים אותו ורק כשנגעו בו התעורר מיד המינון שנתנו לנו הוא חצי cc לקילו זאת אומרת הילד שוקל 14 קילו קיבל 7cc טריכלונם וזה לא עזר שבוע הבא אני מקווה שנצליח והרופא אמר שצריך לתת כפול זאת אומרת cc1 לכל קילוגרם

רותי770

New member
אני לא יודעת, אין לי מושג מה ההבדל

אבל זה מה שמשתמשים לצורך הבדיקות EEG ן BERA בבית הרפואה לא נראה לי שאפשר להביא כזה דבר באופן גורף כדי לעודד שינה בכל אופן זה אמור להיות חומר די קל, עובדה שאצלנו זה השפיעה מאד לאט ולזמן קצר ביותר שלא הצלחנו לעשות את הבדיקה

Noaiz

New member
תרופה מרדימה

הי לוסי, סביב גיל שנה בני סבל במשך כשבוע, לא ברור ממה, כנראה משיניים, צרחות עד לב השמיים במשך היום והלילה, הפסקנו לתפקד. לאחר שבוע כאשר יום יום אנחנו מבקרים אצל הרופא וכבר ביאוש טוטלי מעיפות הוא נתן לנו את הטריכלונם. זה פשוט חומר מרדים ל- 12 שעות. אסור להשתמש מעבר ל3-4 ימים. לאחר 3 ימים הכל הסתדר וגם הילד התחיל לישון לילות שלמים, פשוט התרגל לרעיון. עד היום אני מודה לרופא שלו כל פעם שאנחנו נפגשים. הוא הציל אותנו עם התרופה הזו. ניצן.

למעלה